Gilt udvikler sin egen agile udviklerkultur - samt Jira og HipChat

Skrevet 18. Jun, 2015 i Jira, af Thomas Peter Berntsen

Med mere end 6 millioner medlemmer på verdensplan, og med en unik adgang til, og store rabatter på, tøj fra prominente designerbrands, er Gilt.com et af de hotteste e-handelssites.



Der er dagligt så megen trafik på sitet, at chefudvikler Yoni Goldberg udtaler, at: “Ved Gilt er hver fredag Black Friday. Af Gilt kræver det derfor en agil og meget kollaborativ teamindsats på tværs af lokationer, fra Dublin til Manhattan, at sikre en smidig og pålidelig drifsituation - og dermed en god oplevelse fra de mange kunder.

Gilt har bygget hele sin agile udviklingsorganisation op om Jira, Jira Agile og HipChat som virksomheden opfatter som sine facto-værktøjer til understøttelse af sine projekter.

“Uanset, hvilket team, du er tilknyttet, hvilken type arbejde, du udfører, eller hvilken afdeling, du arbejder i, sikrer Jira og Jira Agile, at alle har det samme overblik.

Fra projektkontoret (PMO) og teknikere over kreative teams og helt til forretningen er Jira dét værktøj, som alle kender og stoler på til hver en tid er præcist og ajourført med aktuel projektstatus.”, siger Senior Director fra projektkontoret, Heather Fleming.

Idet virksomheden er grundlagt af softwareudviklere, omfavner hele virksomheden, fra ledelseslaget til praktikanter, det agile tankesæt.

For Justin Riservato, leder af projektkontoret, betyder en agil tilgang nemlig fleksibilitet, plads til eksperimenteren og forandringsvillighed:

“Jira Agile har været fantastisk for os, fordi det har været så fleksibelt, og fordi det understøtter vores forskelligartede arbejdsgange og arbejdsprocesser på tværs af hele virksomheden.”

Gilt har også en veludviklet arbejdskultur, som favner samarbejde på tværs af mange tidszoner og lokationer verden over. Risverato udtaler bl.a.:

“Jira og HipChat gør det utrolig nemt at arbejde på distancen, fordi alle arbejder med det samme billede af projektstatus og kan kommunikere og samarbejde i realtid, uanset, hvor de befinder sig.”

For Gilt har indførelsen af Jira, Jira Agile og HipChat - samt muligheden for at designe og forankre en unik, agil kultur i værktøjerne - betydet, at virksomhedens software nu leveres hurtigere og med højere kvalitet end nogensinde før.


Som Atlassian Platinum Solution Partner, og med vores store dedikation til arbejdet som konsulenter med Atlassians værktøjer i forretning og IT, har Translucent siden 2005 skabt stor værdi for sine kunder.

Translucent arbejder i krydsfeltet imellem værktøjsunderstøttelse og business process reengineering, og vi hjælper vores kunder med at udnytte potentialet ved markedsledende værktøjsunderstøttelse af agile, højteknologiske udviklingsprojekter.

Translucent er i dag den ledende, danske Atlassian Platinum Solution Partner og med kontorer i København og Aarhus betjener vi virksomheder over hele Danmark og i Nordeuropa.

Kontakt os