Infinidex: find dokumenter på tværs af Confluence og dit netværksdrev

Skrevet 7. Jan, 2014 i Produkter, Infinidex, af Line Vittrup

Som vi tidligere har annonceret, så har vi barslet på en lille ny. Den har nu set dagens lys og er så småt ved at blive implementeret i virksomheder rundt omkring. Må vi introducere jer for Infinidex:

infinidex_logo_350x250

Din nye bedste ven når det gælder søgninger på tværs af dit netværksdrev og Confluence.

Vi har efterhånden installeret Confluence i en del virksomheder, og har i den forbindelse også oplevet en del frustration over, at nu har man et super godt værktøj til projektledelse og videndeling, men hvad så med al den viden, der stadig ligger på netværksdrevet?

Nogle begynder at oprette artikler i Confluence og simpelthen copy/paster indhold ind. Andre laver en masse dobbeltsøgninger - først i Confluence og så på netværksdrevet. Men det er spild af tid og giver alt for meget dobbeltarbejde. Og tid koster penge!

Vi har derfor brugt en rum tid på at skabe et værktøj, der forhåbentlig kan gøre en ende på dette tidsspild, og måske redde et par skærme eller to fra at blive kastet med af en frustreret medarbejder…

Hvad kan den så?

infinidex-search

Det er faktisk ret enkelt. Med Infinidex får du adgang til Confluence og dit netværksdrev på én og samme tid. Du indtaster blot din søgning i Infinidex’ søgevindue, og ved hjælp af Confluences kraftige søgemaskine, får du hurtigt et resultat frem, der lister emner fra både Confluence og dit netværksdrev.

Og nej, den søger ikke kun på titler i dit drev, den søger i indholdet på dine dokumenter. Ligesom vi kender det fra Confluence. Det giver dig en meget mere præcis søgning.

infinidex-search_results

Via søgeresultatet har du mulighed for at se den nøjagtige placering af dokumentet, og vælge at 1) se det via en browser eller 2) downloade det med det samme.

Så simpelt er det! Men det gør en kæmpe forskel.

Du kan forresten også konfigurere Infinidex via kontrolpanelet. Det giver blandet andet mulighed for at indsnævre dine søgninger, hvis du eks. ved at det kun er visse områder af jeres netværksdrev, der er relevant for jeres søgninger.

infinidex-configuration

Du finder det via Atlassian Marketplace. Og hvis du gerne vil prøve det af inden du køber, så er der også  mulighed for det.

Og når du har haft lejlighed til at prøve det af, så hører vi  meget gerne fra dig! Al feedback er velkommen.

Kontakt os