Translucent på Atlassian Expert Day

Skrevet 12. Jun, 2015 i Livet ved Translucent, af Thomas Peter Berntsen

Som betroet Platinum Solution Partner deltog Translucent atter i år på Atlassian Expert Day i Prag.

Atlassian Expert Day er Atlassians arrangement for Atlassian Experts, hvor en række strategiske emner præsenteres og diskuteres Atlassian og virksomhedens partnere imellem.

Expert Day var (som altid) godt tilrettelagt, og vi fik megen interessant information om året, der er gået, og om året, der kommer.

Traditionen tro tog vi også med på Atlassian Expert Beerwalk aftenen før, og vi slog alle rekorder med 75 deltagere og en dejlig lang tur gennem den smukke by.

Image text

Translucent er Platinum Solution Partner, og dette er vi meget stolte af, da det kun er en meget lille andel af Atlassians Experts, der har opnået denne certificering.

Der er faktisk kun 38 Platinum Solution Partners (ud af i alt ca. 450 Atlassian Experts) på verdensplan, så vi er iblandt de 9% eksperter med de stærkeste kompetencer og den højeste dedikation!

Afslutningsvis, som det altid er tilfældet hos Atlassian, sluttede dagen i baren, som Mike Cannon-Brookes åbnede Atlassian-style: “Hey mates, the bar is open!”

Vi hyggede os til festen med Atlassian og med de andre eksperter, og vi benyttede anledningen til at få snakket med nogle at de vigtigste add-on-leverandører, som vi også er partnere med.

Alt i alt var det en rigtig god tur, og vi glæder os til at deltage igen næste år (men før det på Summit her til efteråret). :-)

Kontakt os