Translucent får CTO og udvikler markedspositionen

Skrevet 9. Jun, 2015 i Livet ved Translucent, af Thomas Peter Berntsen

Translucent er Danmarks ledende konsulenthus på understøttelse af virksomheders forretnings- og softwareudviklingsprocesser med innovative metoder og værktøjer fra Atlassian.

Krydsfeltet imellem software og forretningsprocesser er således omdrejningspunktet for meget af Translucents arbejde, og vi står også selv som leverandør af mange forretningskritiske softwareprojekter til vores mere end 100 kunder i og udenfor Danmark.

Vi har igennem tiden leveret succesfulde udviklingsprojekter indenfor bl.a. energi-trading, smart metering, masterdata-management, integrationer af enterprise-systemer, videndeling og samarbejde, kundeportaler samt indenfor mobil og trådløs teknologi.

Som led i en strategisk forretningsudvikling indenfor området har Translucent derfor valgt at styrke sin softwareforretning med ansættelsen af Tommy Dejbjerg Pedersen som CTO pr. 1. august 2015.

Foruden sin behagelige og kreative personlighed - samt sine håndgribelige udviklerkompetencer/geek points - bringer Tommy til Translucent en lang erfaring som CTO for bl.a. Miracle, CTO og co-founder af Lenio samt som grundlægger af, og borgmester i, den prisbelønnede iværksætterinkubator “Startup City”.

Sammen med den øvrige ledelse i Translucent vil Tommy således udvikle Translucents tilbud indenfor konsulentydelser på softwareudviklingsområdet og kaste sin opmærksomhed på især enterprise-systemer, mobile, big data og continuous delivery, ligesom han indgå som nøglespiller i Translucents egen produktudvikling.

Translucent byder Tommy velkommen som CTO, og vi glæder os til sammen at udvikle vores forretning i et godt samarbejde med vores nuværende og kommende kunder.

Direktør
Thomas Peter Berntsen

DirektørImage textThomas Peter Berntsen CTOImage textTommy Dejbjerg Pedersen

Kontakt os