Translucent ApS er blevet Atlassian Authorized Training Partner

Skrevet 7. Jul, 2016 i Atlassian, Training, Kurser, af Jacob Saaby Nielsen

Vi er stolte af at kunne meddele, at Translucent ApS i starten af juni blev godkendt som Atlassian Authorized Training Partner.

Atlassian Authorized Training Partner badge

Dette betyder for vores kunder, at de nu kan nyde godt af Atlassians gennemarbejdede og certificeringsbærende kursusforløb, kombineret med Translucents store erfaring med Atlassians værktøjer og undervisning heri. Vi er som Atlassian Platinum Solution Partner blandt eliten af Atlassian Experts: Eksperter med de stærkeste kompetencer og den bedste kundehistorik.

Vi arbejder med at udvikle og levere kursusforløb til hele paletten af Atlassians ALM-platform, herunder: Jira, Confluence og udviklerværktøjer (Git, Bitbucket og Bamboo). Spørg endelig efter lige det kursus, som I måtte søge til jeres medarbejdere, da vi også leverer specialtilpassede kursusforløb målrettet jeres specifikke arbejdskontekst, eksempelvis i relation til continuous integration (CI), continuous delivery (CD) og DevOps.

Med udnævnelsen er Translucent ApS dermed, som Platinum Solution Partner, samt udvikler af de tre addons Crypto, Infinidex og Leap Agile, en endnu mere integreret del af Atlassians unikke økosystem. Et økosystem, som tillader jer at udvide Jira og Confluence til at understøtte jeres behov meget elegant og funktionelt.

Vi glæder os til at undervise jer i Atlassians fantastiske værktøjer!

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på et Atlassian-kursus til jeres medarbejdere.

Kontakt os