Atlassian

Image text

Atlassian er en markedsledende producent af værktøjer til understøttelse af samarbejde om højteknologiske udviklings- og driftprocesser.

Højteknologisk produktudvikling stiller store krav til medarbejdere, processer og metoder, og Atlassians portefølje af samarbejdsværktøjer udgør nogle attraktive og brugbare rammer at forankre disse i.
Med Atlassians platform kan I understøtte jeres processer og metodeapparat på fleksible og udogmatiske måder, der giver jer et overblik over jeres projekter, aktiviter og disses indbyrdes afhængigheder som aldrig før.

Gør som flere hundrede danske virksomheder og understøt jeres centrale processer med Atlassians værktøjer - og lad os hjælpe jer med at implementere og drifte dem.

Kontakt os


Atlassians værktøjer anvendes af 40.000 organisationer verden over og af mere end 600 danske virksomheder


Atlassian Cloud

Atlassian Cloud

Siden 2020 er Atlassian gået Cloud-first, og hos Translucent har vi været med lige fra starten.

Hvad kan Cloud gøre for os?

Atlassian Cloud er en moderne, stabil og velunderstøttet platform. Ved at vælge Cloud slipper I for etablering, drift og vedligehold af lokale instanser; det hele er "med i prisen".

Hvad gør andre?

Læs vores Case Study om Redfin og deres rejse med Atlassian Cloud

Hvad koster det?

Besøg Atlassians pricing calculator for at få et hurtigt overslag på omkostningerne, og kontakt os for en snak om jeres behov og muligheder

Cloud-migrering

Bruger I allerede i dag Atlassians produkter i en on-prem version er det muligt at migrere jeres data til Atlassian Cloud. Dette kan være en større opgave, og hos Translucent har vi rig erfaring med netop dette.

Vi er med jer hele vejen gennem processen, fra analyse over planlægning til test og endelig eksekvering.

Translucent er jeres danske Atlassian Cloud-partner.

Vi er med jer hele vejen gennem processen, fra analyse over planlægning til test og endelig eksekvering. Læs mere om vores tilgang og processen i vores blog-serie:

  1. Analyse
  2. Planlægning
  3. Test
  4. Migrering
  5. Evaluering

Hent også vores white paper om Atlassian Cloud Migrering

Læs mere i vores White paper, hvor vi fortæller om vores tilgang til Cloud-migreringer og hvad der er vigtig at vide.

Download her

Ydelser

Translucent har siden 2005 tilbudt og udviklet en bred palette af konsulent- og driftydelser relateret til Atlassian-platformen til kunder indenfor alle brancher.

Image text

Translucents palette af Atlassian-relaterede ydelser afspejler vores store indsigt og lange erfaring i arbejdet med Atlassian-platforme igennem tiden for mere end 250 kunder i og udenfor Danmark indenfor bl.a. tech, service, produktion, finans, energi, forsyning, careware, pharma, medico og den offentlige sektor. Vi arbejder som Atlassian-konsulenter med såvel de forretningsmæssige som de tekniske emner relateret til implementering, ibrugtagning, drift og tilpasning af Atlassian-platformen - og har gjort det siden 2005 - hvorfor vi med ydmyghed kan sige, at vi har den største erfaring og den dybeste indsigt i, hvordan platformen kan bringe værdi.Konsulent­bistand

Lad vores dygtige Atlassian-konsulenter hjælpe jer med at onboarde eller videreudvikle jeres brug af Atlassian-platformen gennem workshops og arbejde on-site eller remote.

Performance­tuning

Få en bedre og mere forudsigelig performance på kørende systemer i jeres Atlassian-platform ved at lade Translucent udføre et sanity check af jeres konfiguration, ydelsesprofil og sikkerhedstiltag.

SVN-til-Git

Sikr et smidigt flow fra specifikation, over kode og til drift med en stærk integration til automatiseret test og deployment i jeres test-, staging- og produktionsmiljøer.

Installation

Opnå en stabil og skalérbar drift af jeres Atlassian-platform ved at lade Translucent forestå installationen af platformen efter vores good practices i tæt samarbejde med jeres driftorganisation.

Drift

Følg op på projektstatus i realtid med rapporter og dashboards, når medarbejderne løbende ajourfører opgavestatus, noterer forbrugt tid samt markerer uopsættelige problemer.

Hosting

Slip for bekymringerne ved selv at skulle hoste og drifte jeres Atlassian-platform ved at lade Translucent varetage opgaven sammen med vores kompetente hostingpartnere.

Plugin­udvikling

Tilføj præcis den funktionalitet til jeres Atlassian-platform, som I måtte ønske, ved at lade Translucent udvikle plugins til fx Jira, Confluence eller Bamboo.

Integration

Integrér jeres Atlassian-platform med jeres øvrige forretningssystemer, og lad dem udveksle data og berige hinanden med Translucents hjælp.

Migrering

Flyt de historiske data med over i jeres Atlassian-platform ved at lade Translucent forestå en datamigrering, der matcher jeres krav og ønsker.

Kurser

Få teoretisk og praktisk viden om samarbejde og opgaveløsning ved brug af jeres Atlassian-platform med vores kurser. Klæd projektledere, udviklere, driftfolk og kontorpersonale godt på med målrettede kurser

Bruger­support

Udlicitér hele brugersupporten - eller visse dele af den - til os, og lad os hjælpe jeres brugere til at få en rigtig god supportoplevelse på jeres Atlassian-platform.

Sikkerhed

Lad os hjælpe jer med at planlægge defensivt med en defense-in-depth-strategi for jeres Atlassian-platformen, og vi auditerer og tester jeres generelle sikkerhedsniveau for løsningen.


Solution Partner

Image text

Translucent blev Atlassian Expert i 2005 og opnåede i 2014 status som Platinum Solution Partner, hvilket betyder, at vores viden er certificeret på allerhøjeste niveau. Pt. er vi på Silver-niveauet pga. ændringer i størrelseskravene (vi er færre end 10 fuldtidskonsulenter). Translucents vidensniveau og erfaring betyder, at vi rådgiver om forretningsmæssige og tekniske emner af betydning for implementering, ibrugtagning og drift af Atlassian-platforme.

Appliances

Image text

Driften af en projektstøtteplatform kan være kompleks og stille høje krav til jeres driftpersonale.

Platformen skal løbende overvåges, vedligeholdes og opgraderes, og performancemæssige metrikker justeres, og det kræver kompetencer og erfaring indenfor området at udføre opgaverne effektivt og forudsigeligt.

Selvsagt er dette ikke trivielt, og derfor en del af de kerneydelser, som Translucent har leveret i mere end 10 år.
Med en appliance fra Translucent får jeres driftorganisation nu en færdig, driftklar og selvindeholdt Atlassian-platform leveret som fysisk eller virtuel server, som I blot behøver at levere strøm og netværksforbindelse til for at være kørende.

Via fjernadgang klarer Translucents kompetente systemadministratorer alle de øvrige opgaver for jer, og med et fleksibelt udbud af SLA’er kan I få det serviceniveau, som matcher netop jeres behov og budget.

Image textVi designer og konfigurerer en færdig og selvindeholdt Atlassian-appliance til jer ud fra jeres ønsker. Image textVi deployer den konfigurerede appliance i jeres driftmiljø i sam-arbejde med jeres driftpersonale. Image textVi overvåger løbende den deployede appliance for at sikre maksimal oppetid og performance.

Som Solution Partner er Translucents viden og kompetencer certificeret på allerhøjeste niveau


Ekspertise

Forret­ning

Vi arbejder i og med forretningen for at afklare krav og ønsker og omsætte dem til en elegant og effektiv konfiguration, som har alle interessenters opbakning.

Drift

Vi er specialister i drift og driftrelaterede opgaver relateret til Atlassian-platforme og deres anvendelse på tværs af mange scenarier.

Udvikling

Vi udvikler, integrerer og tilpasser Atlassian-platforme til at fungere godt med organisationens processer og systemer.


Kurser

Translucent tilbyder et bredt udvalg af kurser indenfor Atlassian-universet.

Jira User

Grundlæggende kursus for brugere, som ønsker at arbejde med oprettelse og løsning af opgaver samt foretage tidsregistrering i Atlassian Jira

Jira Super User

Avanceret kursus for brugere, som ønsker at arbejde med detaljeret filtrering, rapportering og planlægning i Atlassian Jira

Agile w/Jira Software (Jira Agile)

Kursus for brugere, som ønsker at benytte Atlassian Jira Software (tidl. Agile) til at understøtte agile arbejdsprocesser (scrum og kanban)

Jira Project Manager

Kursus for projektledere, som ønsker at arbejde med produkt- og projektrelateret planlægning, opfølgning og rapportering samt administration af projekter i Atlassian Jira

Jira Administrator

Kursus for personer, som ønsker at arbejde med administration af Atlassian Jira-instanser i organisationer

Confluence User

Grundlæggende kursus for brugere, som ønsker at arbejde med oprettelse og vedligehold af viden ved brug af makroer, opgavelister og søgninger i Atlassian Confluence

Confluence Super User

Avanceret kursus for brugere, som ønsker at arbejde i dybden med de avancerede funktionaliteter i Atlassian Confluence til understøttelse af forskellige samarbejds- og dokumentationsformer

Confluence Administrator

Kursus for personer, som ønsker at arbejde med administration af Atlassian Confluence-instanser i organisationer

Continuous Delivery w/Atlassian Bamboo

Kursus for udviklere og devops'ere, som ønsker at mestre mulighederne med Atlassian Bamboo til understøttelse af avancerede bygge-, test og deploymentregimer

Getting Started with Git

Kursus for udviklere, som ønsker at tilegne sig grundlæggende kompetencer i softwareudvikling og samarbejde med Git og med Bitbucket som backend


Værktøjer

Translucent rådgiver om alle produkterne i Atlassians ALM-platform samt om en lang række add-on-produkter til platformen.

Atlassian Jira Software logo

Atlassian Jira Software ♥︎ jeres agile forretnings- og udviklingsprocesser og understøtter dem med agile boards, tidslinjer og rapporter

Atlassian Jira Align logo

Skab forbindelse mellem jeres forretnings- og udviklingsteams under én samlet strategi på Enterprise-niveau

Atlassian Jira Work Management logo

Atlassian Jira Work Management hjælper jer med at styre processer, projekter og opgaver på tværs af forretningen

Atlassian Jira Service Management logo

Atlassian Jira Service Management er et moderne ITSM-værktøj, som hjælper med kunde- og brugersupport, vidensdeling, Asset Management og meget mere

Atlassian Atlas logo

Giv et hurtigt og nemt overblik over forretningens mange projekter og teams ét samlet sted, uanset hvor og hvornår arbejdet foregår

Atlassian Jira Product Discovery (beta) logo

Giv fokus til jeres idéer, baseret på kundernes behov, prioriter, fordel og lever - alt sammen direkte i Jira

Atlassian Compass (beta) logo

Giv fokus til jeres idéer, baseret på kundernes behov, prioriter, fordel og lever - alt sammen direkte i Jira

Atlassian Opsgenie logo

Hold de relevante interessenter opdaterede ved nedbrud og nedetid med den kraftfulde alarmering og vagtkalender. Opsgenie giver overblik over driften

Atlassian Halp logo

Letvægts-kunde- og brugersupport direkte i Teams og Slack, med smidig integration til Jira Service Management

Atlassian Confluence logo

Atlassian Confluence understøtter jeres teams, projekter og afdelinger i at kommunikere, dokumentere og videndele enkelt og effektivt

Atlassian Trello logo

Samarbejde på den fleksible og sjove måde. Trello organiserer jeres arbejde visuelt, så I kan få mere fra hånden

Atlassian Bitbucket logo

Atlassian Bitbucket giver jer intuitiv og skalérbar hosting af Git-repositories med høj performance og alle de lækre features, såsom pull requests, code review og LFS etc.

Atlassian SourceTree logo

Atlassian SourceTree gør det nemt for jeres medarbejdere at arbejde med de arbejdsprocesser, som gør Git til et eminent versionskontrol

Atlassian Bamboo logo

Atlassian Bamboo bygger, tester og deployer software i continuous integration- og continuous delivery-regimer

Atlassian Clover logo

Code coverage-analyse til Java og Groovy, som hjælper jer med at identificere risikable kodeændringer, før I committer dem til jeres VCS-/SCM-system

Atlassian FishEye logo

Atlassian FishEye udstiller kildekode fra SVN og Git som websider og lader jer inspicere, sammenligne og linke til koden

Atlassian Crucible logo

Atlassian Crucible giver jer kodereview i browseren og danner udgangspunkt for velfungerende kodereviewprocesser i Subversion og andre last-gen versionskontrolsystemer

Atlassian Crowd logo

Atlassian Crowd styrer jeres brugere, integrerer med brugerdatabaser (fx AD) og muliggør single sign-on (SSO) på tværs af Atlassians egne samt jeres forretningsapplikationer

Atlassian Statuspage logo

Nedbrud sker. Hold jeres kunder og brugere opdaterede, og stop floden af fejlmeldinger når uheldet er ude.

Atlassian Access logo

Brugerhåndtering og governance på tværs af jeres Atlassian Cloud-produkter med integration til Azure AD og andre Cloud-idPs

Atlassian Beacon (beta) logo

Overvåg mistænksom brugeraktivitet og fang trusler hurtigt i jeres Atlassian Cloud-produkter