Resultater for "Events"

Translucent Atlassian-fredagsbar

Skrevet 9. Mar, 2021 i Atlassian, Events, Livet ved Translucent, af Daniel Hostrup Eriksen

Translucent Atlassian-fredagsbar

Hos Translucent synes vi, at vi trænger til at se vores kunder og samarbejdspartnere i uformelle rammer, og vi inviterer derfor til et uforpligtende hangout/fredagsbar, hvor vi kan mødes som Atlassian-brugere og hyggesnakke om stort som småt. Networking, sludder, sladder, tips og tricks - det handler om god gammeldags dansk hygge!

[Læs mere]

AUG bliver til ACE

Skrevet 25. Nov, 2019 i Atlassian, Events, af Morten Maintz Andersen

Atlassian User Groups (AUG) har gennem en årrække været navnet på Atlassians officielle program for lokale brugergrupper med Atlassians værktøjer som omdrejningspunkt. Ved Atlassian Open i Wien offentliggjorde man at disse ville skfite navn til Atlassian Community Events, forkortet ACE.

[Læs mere]

Atlassian Open Wien

Skrevet 18. Sep, 2019 i Atlassian, Events, Produkter, af Daniel Hostrup Eriksen

Image celebrating Jira 8.0

10-12. september 2019 afholdt Atlassian det første af forhåbentlig mange “Open” arrangementer i Messe-Prater i Wien. Translucent var repræsenteret, og vi nød at mødes med kollegaer fra hele verden i uformelle rammer til videndeling, snak og netværk.

[Læs mere]

Deltag i en række gratis webinarer

Skrevet 28. Mar, 2019 i Atlassian, Events, Webinar, Jira Service Desk, af Morten Maintz Andersen

Image celebrating Jira 8.0

Vi har gennem længere tid gået med tanken om at få delt noget af alt den viden, som vi har opbygget igennem de sidste 14 år som Atlassian Solution Partner. Tankerne er nu gjort til virkelighed og det er blevet til en række webinarer i den nærmeste fremtid.

[Læs mere]

Atlassian Hangout #1 (Aarhus)

Skrevet 8. Nov, 2017 i Atlassian, Events, Livet ved Translucent, af Thomas Peter Berntsen

Atlassians værktøjer breder sig som en steppebrand, og vi er mange, der gerne vil mødes i uformelle rammer og snakke om brugen af værktøjerne.

Translucent inviterer derfor til et uformelt Atlassian Hangout i Navitas-bygningen fredag d. 24/11 kl. 14-16, hvor du kan stoppe forbi og netværke med andre Atlassian-brugere og få lidt ny viden om, hvad der rører sig i Atlassian-land. Det er jo fredag eftermiddag, så vi byder på kaffe, kage, masser af networking samt fyraftensøl/-vand. :-)

Vi vil på dagen give en lynpræsentation af noget af dét, som vi ved er sværest at opnå et levende overblik over: En end-to-end-understøttelse af en softwareproduktlivscyklus, helt fra mødet med forretningen i Confluence, over projektstyring og bug tracking i Jira, via continuous delivery og DevOps med Bitbucket og Bamboo og til service desk med Jira Service Desk. Pyha, en tour de force. :-D

Alle er dog bedst tjent med, at du også fortæller din historie. Har du en case, en idé, eller andet på hjerte, som du ønsker at dele med deltagerne, så benyt lejligheden endelig lejligheden til at præsentere.

Vi regner med, at agendaen vil være som følger:

  • 14:00-14:15: Ankomst
  • 14:15-14:45: SDLM med Atlassian-platformen
  • 14:45-15:00: Pause og networking
  • 15:00-15:30: Din præsentation
  • 15:30-16:00: Networking og hygge (måske varer det ved lidt længere)

Tilmeld dig på Eventbrite allerede i dag, da der er et begrænset antal pladser.

Vi glæder os meget til at se dig, og kontakt os endelig (fx via chatten her på websitet eller telefonisk), hvis du har nogen spørgsmål eller kommentarer.

[Læs mere]

IT panel: Hemmeligheden ved hurtig og agil IT service

Skrevet 28. May, 2015 i Atlassian, Jira, Jira Service Desk, HipChat, Events, af Jacob Saaby Nielsen

Det siges at med agilitet kommer årvågenhed. Når det kommer til IT support, betyder det at handle hurtigt, når det er nødvendigt. Et agilt IT team er fleksibelt. Det kan forudse og tilpasse sig skiftende situationer, og improvisere når det løber ind i forhindringer.

[Læs mere]

Bring Your Boss i januar!

Skrevet 17. Dec, 2014 i Atlassian, Events, af Thomas Peter Berntsen

Efter et veloverstået arrangement - Getting Git Right - omhandlende effektive udviklingsflows med Git og Atlassian-platformen, som vi afholdte sammen med Atlassian på Marriott i København for en måneds tid siden, har vi planlagt en række fede nye seminarer under titlen “Bring Your Boss”.

[Læs mere]

Getting Git Right

Skrevet 12. Nov, 2014 i Atlassian, Events, Livet ved Translucent, af Thomas Peter Berntsen

Sammen med Atlassian afholder Translucent tirsdag d. 25/11 fra 15:00-19:00 arrangementet “Getting Git Right” på Marriott Hotel på Kalvebod Brygge i København.

[Læs mere]

Vi er stadig tørre i ganen...

Skrevet 25. Nov, 2013 i Events, Livet ved Translucent, af Line Vittrup

Vi havde en helt fantastisk dag på projekt:værktøjsdagen i sidste uge - et arrangement, der var stablet på benene af Ingeniøren og Projektnetværket. Det var andet år vi var afsted, og vores positive indtryk fra første år, blev i den grad bekræftet igen i år.

[Læs mere]

Translucent er til Projektværktøjsdagen!

Skrevet 15. Nov, 2013 i Events, Livet ved Translucent, af Line Vittrup

En hel dag dedikeret til projektledere

[Læs mere]