Resultater for "Atlassian"

Deltag i en række gratis webinarer

Skrevet 28. Mar, 2019 i Atlassian, Events, Webinar, JIRA Service Desk, af Morten Maintz Andersen

Image celebrating JIRA 8.0

Vi har gennem længere tid gået med tanken om at få delt noget af alt den viden, som vi har opbygget igennem de sidste 14 år som Atlassian Solution Partner. Tankerne er nu gjort til virkelighed og det er blevet til en række webinarer i den nærmeste fremtid.

[Læs mere]

Jira 8 er ude

Skrevet 28. Mar, 2019 i Atlassian, Jira, af Daniel Hostrup Eriksen

Image celebrating JIRA 8.0

Atlassian frigav i februar version 8 af Jira og har siden tilføjet to minor patch-versioner. Hos Translucent har vi fulgt udviklingen med stor interesse, og vi mener, at Jira 8 tilbyder tilpas mange nye og længe efterspurgte funktionaliteterne til at vi kan anbefale vores kunder en opgradering til 8.0.2.

[Læs mere]

Confluence Security Advisory

Skrevet 25. Mar, 2019 i Atlassian, Atlassian Security Advisory, Confluence, af Daniel Hostrup Eriksen

I sidste uge udsendte Atlassian Security Advisory for Confluence, med ratingen CRITICAL. Heri anførte Atlassian, at alle versioner, der ligger før de senest udsendte, er sårbare, og de anbefaler en opgradering til de i dag frigivne versioner hurtigst muligt.

[Læs mere]

Embedded CI med Atlassian Jira, Bitbucket, Bamboo & venner

Skrevet 28. Feb, 2018 i Atlassian, Continuous Integration, CI, Software Development, Bamboo, Bitbucket, Jira Software, Continuous Delivery, CD, Agile Testing, QA, af Thomas Peter Berntsen

Agile testing, automated testing og continuous integration er begreber, som i disse år høres meget indenfor den webrelaterede softwareproduktverden. Her bringer anvendelsen af begreberne værdi til forretningen bl.a. i form af færre fejl, større stabilitet i softwaren, bedre kommunikation imellem udviklerne og forretningen, der kan bidrage til at effektivisere og strømline udviklingsprocesserne.

Imidlertid kan udviklingsprocesser knyttet til udviklingen af indlejrede enheder, såkaldte embedded devices, også drage nytte af disse begreber, omend udfoldelsen af dem sker lidt anderledes grundet andre forudsætninger og begrænsninger i køretidsmiljøerne.

[Læs mere]

New Jira Cloud UI/UX

Skrevet 9. Feb, 2018 i Atlassian, af Kyrylo Skuibida

No doubts, our world moves quickly and its speed continues to increase dramatically. This global trend literally forces companies to be on the crest of a wave and deploy new product features and product versions constantly. New technologies pop up faster than toadstools after rain and change the way we think about pretty much everything. In such a volatile business climate, the only safe assumption is that application you worked this year won’t be the same next year.

[Læs mere]

Atlassian Hangout #1 (Aarhus)

Skrevet 8. Nov, 2017 i Atlassian, Events, Livet ved Translucent, af Thomas Peter Berntsen

Atlassians værktøjer breder sig som en steppebrand, og vi er mange, der gerne vil mødes i uformelle rammer og snakke om brugen af værktøjerne.

Translucent inviterer derfor til et uformelt Atlassian Hangout i Navitas-bygningen fredag d. 24/11 kl. 14-16, hvor du kan stoppe forbi og netværke med andre Atlassian-brugere og få lidt ny viden om, hvad der rører sig i Atlassian-land. Det er jo fredag eftermiddag, så vi byder på kaffe, kage, masser af networking samt fyraftensøl/-vand. :-)

Vi vil på dagen give en lynpræsentation af noget af dét, som vi ved er sværest at opnå et levende overblik over: En end-to-end-understøttelse af en softwareproduktlivscyklus, helt fra mødet med forretningen i Confluence, over projektstyring og bug tracking i JIRA, via continuous delivery og DevOps med Bitbucket og Bamboo og til service desk med JIRA Service Desk. Pyha, en tour de force. :-D

Alle er dog bedst tjent med, at du også fortæller din historie. Har du en case, en idé, eller andet på hjerte, som du ønsker at dele med deltagerne, så benyt lejligheden endelig lejligheden til at præsentere.

Vi regner med, at agendaen vil være som følger:

  • 14:00-14:15: Ankomst
  • 14:15-14:45: SDLM med Atlassian-platformen
  • 14:45-15:00: Pause og networking
  • 15:00-15:30: Din præsentation
  • 15:30-16:00: Networking og hygge (måske varer det ved lidt længere)

Tilmeld dig på Eventbrite allerede i dag, da der er et begrænset antal pladser.

Vi glæder os meget til at se dig, og kontakt os endelig (fx via chatten her på websitet eller telefonisk), hvis du har nogen spørgsmål eller kommentarer.

[Læs mere]

On Business Value Creation with the Atlassian Platform

Skrevet 7. May, 2017 i Atlassian, JIRA, JIRA Software, JIRA Service Desk, JIRA Portfolio, Bamboo, Bitbucket, DevOps, Continuous Delivery, CD, af Thomas Peter Berntsen

In a world that’s getting more and more complex - and where software (and hardware) makes up more and more of the value chain of any offering, whether we’re talking services, products, scientific research, or even spiritual well-being - keeping your high-level strategy and operational realpolitik aligned, your employees happy, and your customers pleased with the value creation you’re making may seem like a somewhat illusory goal.

But we dare say that it is not, even if it may be a challenge.


Join us for our Atlassian Event on June 29th where we’ll showcase how complex business and human value creation can be combined, and read more on our background for doing so in this post.


[Læs mere]

Infinidex 2 is Released

Skrevet 3. Nov, 2016 i Atlassian, Infinidex, Add-ons, af Thomas Peter Berntsen

We’re proud to announce the availability of Infinidex 2.0 - the network file share search appliance for Atlassian Confluence!

Infinidex has been improved significantly, now offering tighter integration with Confluence and a better user experience when searching, discovering and opening content on network file shares from Confluence.

[Læs mere]

Translucent ApS er blevet Atlassian Authorized Training Partner

Skrevet 7. Jul, 2016 i Atlassian, Training, Kurser, af Jacob Saaby Nielsen

Vi er stolte af at kunne meddele, at Translucent ApS i starten af juni blev godkendt som Atlassian Authorized Training Partner.

Atlassian Authorized Training Partner badge

[Læs mere]

Containerization or: How I Learned to Stop Worrying and Love (the) Containers

Skrevet 17. Mar, 2016 i Docker, DevOps, Containerization, Atlassian, af Martin Aksel Jensen

Hi there, fellas!

Welcome to my first blog post about Docker, and the love affair I share with it. But, first a brief introduction to who I am, and what I do.

[Læs mere]

Sådan bruger I selfservice og chat til at forbedre jeres interne IT service

Skrevet 25. Feb, 2016 i Atlassian, ITSM, IT Service Management, af Jacob Saaby Nielsen

Hvordan skalerer I jeres IT service, uden at I nødvendigvis skal have flere hænder?

Hvordan skaber I en tilstand, hvor I bruger mindre tid på brandslukning, og mere tid på helt at kunne undgå situationer, som kræver brandslukning?

Hvordan gør I, når situationer, som kræver brandslukning, opstår?

[Læs mere]

Translucent har været til Atlassian Summit 15

Skrevet 16. Dec, 2015 i Atlassian, af Jacob Saaby Nielsen

Translucent har igen i år være til Atlassian Summit, som i år blev afholdt i San Francisco. Der deltog 2.600 mennesker fra hele verden.

Det blev til en uge pakket med gode nyheder og sessioner. Du kan se en koncentreret version af keynoten lige her.

[Læs mere]

IT panel: Hemmeligheden ved hurtig og agil IT service

Skrevet 28. May, 2015 i Atlassian, JIRA, JIRA Service Desk, HipChat, Events, af Jacob Saaby Nielsen

Det siges at med agilitet kommer årvågenhed. Når det kommer til IT support, betyder det at handle hurtigt, når det er nødvendigt. Et agilt IT team er fleksibelt. Det kan forudse og tilpasse sig skiftende situationer, og improvisere når det løber ind i forhindringer.

[Læs mere]

Confluence 101 - Skab indhold med sider

Skrevet 27. May, 2015 i Atlassian, Confluence, af Jacob Saaby Nielsen

I Confluence skaber du med sider. Tænk på sider som et New Age “dokument”. Hvis Word dokumenter var drejetelefoner, er Confluences sider smartphones. En smartphone kan stadig gøre det drejetelefonerne kunne, men kan samtidig så meget mere.

[Læs mere]

Translucent på projektværktøjs:­dagen 2015

Skrevet 6. May, 2015 i Atlassian, af Thomas Peter Berntsen

Translucent deltager for tredje gang på Ingeniørens projektværktøjs:dagen, denne gang i Aarhus.

[Læs mere]

FishEye/Crucible 3.7: Bedre branch reviews!

Skrevet 6. Feb, 2015 i Atlassian, af Jacob Bank

Atlassian har nu udgivet FishEye og Crucible i en version 3.7, hvor hovedfokus har været at forbedre og automatisere branch reviews. Denne version understøtter også de seneste versioner af Git og Mercurial, samt indeholder en skare af mindre forbedringer og fejlrettelser.

[Læs mere]

Atlassian annoncerer JIRA Service Desk 2.2

Skrevet 4. Feb, 2015 i Atlassian, af Jacob Bank

Atlassian har annonceret deres nye version af JIRA Service Desk, som nu findes i en version 2.2. Overskriften er: En endnu bedre personlig og kollaborativ oplevelse.

[Læs mere]

Find kollegaer i Confluence, nemmere end nogensinde

Skrevet 3. Feb, 2015 i Atlassian, Confluence, af Jacob Saaby Nielsen

Den seneste version af RefinedWiki Original Theme gør det endnu nemmere at se hvem der arbejder på hvad, og hvem der er ansvarlig for det forskellige indhold i Confluence. Det er nemmere og hurtigere at finde den rette person at tale med, i din organisation.

[Læs mere]

Bring Your Boss i januar!

Skrevet 17. Dec, 2014 i Atlassian, Events, af Thomas Peter Berntsen

Efter et veloverstået arrangement - Getting Git Right - omhandlende effektive udviklingsflows med Git og Atlassian-platformen, som vi afholdte sammen med Atlassian på Marriott i København for en måneds tid siden, har vi planlagt en række fede nye seminarer under titlen “Bring Your Boss”.

[Læs mere]

Getting Git Right

Skrevet 12. Nov, 2014 i Atlassian, Events, Livet ved Translucent, af Thomas Peter Berntsen

Sammen med Atlassian afholder Translucent tirsdag d. 25/11 fra 15:00-19:00 arrangementet “Getting Git Right” på Marriott Hotel på Kalvebod Brygge i København.

[Læs mere]

Gesture-controlled JIRA Agile Wallboard

Skrevet 13. Jan, 2014 i Atlassian, Livet ved Translucent, Produkter, af Thomas Peter Berntsen

At Translucent we experiment a lot with design concepts for wallboards and information radiators which, among others, mash-up data from the Atlassian software products with key performance indicators (KPIs) from other corporate systems.

[Læs mere]

Gør en forskel sammen med Atlassian

Skrevet 27. Nov, 2013 i Atlassian, af Line Vittrup

Da vi selv er store fortalere for at støtte dem, der har allermest brug for det, vil vi gerne lige benytte bloggen her til at slå på tromme for et spritnyt initiativ fra Atlassian, der går under navnet MakeaDiff.org. Herunder finder du et blogindlæg, der er skrevet af Melissa Beaumont Lee fra Atlassian Foundation. Oversat af Translucent.

[Læs mere]

Confluence Knowledge Base Space

Skrevet 15. Oct, 2013 i Atlassian, af Line Vittrup

Følgende er et blogindlæg fra Atlassian, hvori de introducerer en af de nye features i den seneste opdatering af Confluence. Det er skrevet af Terence Caldwell, product marketing specialist ved Confluence. Oversat af Translucent ApS.

[Læs mere]

JIRA Service Desk

Skrevet 10. Oct, 2013 i Atlassian, af Line Vittrup

Blogindlæg af Dan Chuparkoff, Product Marketing Lead på JIRA, Atlassian. Blogindlægget er publiceret i forbindelse med Atlassian Summit. Oversat af Translucent.

[Læs mere]

Translucent på GOTO Aarhus

Skrevet 6. Oct, 2013 i Atlassian, Livet ved Translucent, af Thomas Peter Berntsen

Translucent mødte igen i år talstærkt frem på GOTO-konferencen i Aarhus for at repræsentere virksomheden, netværke med de øvrige deltagende samt, ikke mindst, at lade sig inspirere af de mange interessante foredragsholdere og de mange spændende temaer, som blev bragt op.

[Læs mere]

Translucent på Atlassian Summit 2013

Skrevet 2. Oct, 2013 i Atlassian, Livet ved Translucent, af Thomas Peter Berntsen

Igen i år er Translucent draget til Atlassians årlige topmøde i San Francisco, Atlassian Summit, og denne gang er der om noget endnu mere at berette om end sidste år.

[Læs mere]

Sådan arbejder Atlassian med projektledelse

Skrevet 29. Sep, 2013 i Atlassian, af Thomas Peter Berntsen

Blogindlæg af Melanie Carasso, Program Manager ved Atlassian. Oversat af Translucent ApS.

[Læs mere]

Translucent udgiver plugins på Atlassian Marketplace

Skrevet 14. Sep, 2013 i Atlassian, Livet ved Translucent, af Thomas Peter Berntsen

Efteråret har meldt sin ankomst til landet, og vi nyder sensommerens sidste solskinstimer, er vi i gang med at kode derudad på ikke mindre end tre plugins til Atlassian Marketplace; to plugins til Atlassian Confluence og ét til Atlassian JIRA.

[Læs mere]

Tre nye forbedringer gør din Confluence Mobile endnu mere mobil

Skrevet 6. Sep, 2013 i Atlassian, af Thomas Peter Berntsen

Med Confluence Mobile har du adgang til alt dit indhold, dine beskeder og opgaver som du kender det fra Confluence. Det giver dig en unik mulighed for at være produktiv, lige meget hvor du er.

[Læs mere]

Atlassian 'å dansk!

Skrevet 30. May, 2013 i Atlassian, af Thomas Peter Berntsen

Som dansksproget bruger af Atlassians værktøjer har du nok bemærket, at de dansksprogede oversættelser er… Lettere mangelfulde til stort set ikke-eksisterende. :-)

[Læs mere]

Atlassian Experts Workshop i Amsterdam

Skrevet 23. May, 2013 i Atlassian, Livet ved Translucent, af Thomas Peter Berntsen

Translucent deltager fredag d. 23/5 2013 på Atlassian Experts Workshop i Amsterdam, hvor vi skal mødes og videndele med mange af de andre Atlassian Experts - samt naturligvis også med Atlassian selv.

[Læs mere]

JIRA 6

Skrevet 22. May, 2013 i Atlassian, af Thomas Peter Berntsen

Moderne, hurtig, mobil og simpel

[Læs mere]

Confluence 5.1

Skrevet 11. May, 2013 i Atlassian, af Thomas Peter Berntsen

Best practices på den enkle måde

[Læs mere]

På lejr med Atlassian på AtlasCamp Europe 2012

Skrevet 17. Oct, 2012 i Atlassian, Livet ved Translucent, af Thomas Peter Berntsen

I marts var to af vores gode kolleger, Claus og Kristian, afsted på udviklingslejren AtlasCamp Europe, som blev afholdt i Wiesbaden i Tyskland, og det var (som det altid er tilfældet med Atlassian) en fagligt og socialt fed oplevelse (med en fornuftig mængde øl).

[Læs mere]

JIRA 5.2 er på trapperne...

Skrevet 12. Oct, 2012 i Atlassian, af Thomas Peter Berntsen

Atlassian JIRA 5 var i sandhed en stor release for os kunder, og med version 5.1, som blev frigivet for nogen tid siden, samt med version 5.2 lige på trapperne, må man sige, at Atlassian for tiden ofte skiber nogle fede features ud af døren.

[Læs mere]

Translucent og Atlassian sammen på GOTO-konferencen

Skrevet 10. Oct, 2012 i Atlassian, Livet ved Translucent, af Thomas Peter Berntsen

GOTO-konferencen i Aarhus er jo et sandt mekka for IT-folket i Danmark, og Translucents videnbegærlige IT-medarbejdere valfartede da også til konferencen, som blev afholdt tidligere på måneden.

[Læs mere]