Atlassian Hangout #1 (Aarhus)

Skrevet 8. Nov, 2017 i Atlassian, Events, Livet ved Translucent, af Thomas Peter Berntsen

Atlassians værktøjer breder sig som en steppebrand, og vi er mange, der gerne vil mødes i uformelle rammer og snakke om brugen af værktøjerne.

Translucent inviterer derfor til et uformelt Atlassian Hangout i Navitas-bygningen fredag d. 24/11 kl. 14-16, hvor du kan stoppe forbi og netværke med andre Atlassian-brugere og få lidt ny viden om, hvad der rører sig i Atlassian-land. Det er jo fredag eftermiddag, så vi byder på kaffe, kage, masser af networking samt fyraftensøl/-vand. :-)

Vi vil på dagen give en lynpræsentation af noget af dét, som vi ved er sværest at opnå et levende overblik over: En end-to-end-understøttelse af en softwareproduktlivscyklus, helt fra mødet med forretningen i Confluence, over projektstyring og bug tracking i Jira, via continuous delivery og DevOps med Bitbucket og Bamboo og til service desk med Jira Service Desk. Pyha, en tour de force. :-D

Alle er dog bedst tjent med, at du også fortæller din historie. Har du en case, en idé, eller andet på hjerte, som du ønsker at dele med deltagerne, så benyt lejligheden endelig lejligheden til at præsentere.

Vi regner med, at agendaen vil være som følger:

  • 14:00-14:15: Ankomst
  • 14:15-14:45: SDLM med Atlassian-platformen
  • 14:45-15:00: Pause og networking
  • 15:00-15:30: Din præsentation
  • 15:30-16:00: Networking og hygge (måske varer det ved lidt længere)

Tilmeld dig på Eventbrite allerede i dag, da der er et begrænset antal pladser.

Vi glæder os meget til at se dig, og kontakt os endelig (fx via chatten her på websitet eller telefonisk), hvis du har nogen spørgsmål eller kommentarer.

Kontakt os