Atlassian Open Wien

Skrevet 18. Sep, 2019 i Atlassian, Events, Produkter, af Daniel Hostrup Eriksen

Image celebrating Jira 8.0

10-12. september 2019 afholdt Atlassian det første af forhåbentlig mange “Open” arrangementer i Messe-Prater i Wien. Translucent var repræsenteret, og vi nød at mødes med kollegaer fra hele verden i uformelle rammer til videndeling, snak og netværk.

Dagen igennem bød Atlassian på foredrag, debatter og demonstrationer af produkter og anvendelsen af disse. Vi har mange spændende indtryk med hjem, som vi ser frem til at dele med vore kunder.

Det overordnede tema var ganke tydeligt: Cloud er fremtiden. Hos Translucent følger vi spændt med i udviklingen og ser også blandt vore kunder, at interessen for SaaS bliver større og større. Det er en del af en længevarende trend, og vi er sikre på at Atlassian gør klogt i at satse intenst på dette område. Det betyder dog ikke, at Server- og Data Center-platformene bliver forsømt, tværtimod. Der er konstant udvikling af disse også, så det også i fremtiden vil være muligt at vælge netop den løsning som matcher forretningens krav til bl.a. performance, informationssikkerhed samt tilpasnings- og integrationsmuligheder allerbedst.

Går I med tanker om fordele og ulemper ved Atlassians Cloud-produkter? Vi er altid friske på dialog og input, så kontakt os endelig for en uforpligtende snak.

Kontakt os