Atlassian Point A - bredere samarbejde på tværs af virksomheden

Skrevet 6. May, 2021 i Atlassian, Jira, af Daniel Hostrup Eriksen

Atlassian Team ‘21 blev afholdt i den forgange uge og Translucent var selvfølgelig med. En af de helt store nyheder som vi ikke kan vente med at dele er Point A, et nyt initiativ som dækker over fem spændende nye produkter i Atlassian Cloud:

Jira Work Management

Jira Work Management logo Jira som vi kender det, fokuseret på og optimeret til forretnings-teams; HR, Finans - og alle andre som har gavn af at spore deres opgaver! Jira Work management er nu tilgængelig for alle. Læs mere i vores tidligere blog post.


Team Central

Jira Work Management logo Træt af at bruge timevis på at rapportere på fremdrift og planer? Med Team Central får I et samlingspunkt, hvor hele virksomheden kan få indblik i tingenes tilstand.


Compass

Jira Work Management logo Overblik over digitale services - I en distribueret verden er det en større udfordring end nogensinde før. Compass bygger på Atlassians egne, interne erfaringer.


Jira Product Discovery

Jira Work Management logo Fra idé til mulighed til eksekvering - projektledere er i fokus når Product Discovery går i drift senere på året.


Halp

Jira Work Management logo Intern IT er ofte en blanding af chat og egentlig ticketing - med Halp mødes de to.


Her er en grundigere gennemgang af produkterne i Point A, hvis du ønsker at læse mere.

Vi glæder os til at implementere disse nye værktøjer hos både nye og eksisterende kunder. Er du nysgerrig på, hvordan Atlassians portefølje af produkter kan hjælpe jer til at højne samarbejde og kommunikation, er I altid velkomne til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Kontakt os