AUG bliver til ACE

Skrevet 25. Nov, 2019 i Atlassian, Events, af Morten Maintz Andersen

Atlassian User Groups (AUG) har gennem en årrække været navnet på Atlassians officielle program for lokale brugergrupper med Atlassians værktøjer som omdrejningspunkt. Ved Atlassian Open i Wien offentliggjorde man at disse ville skfite navn til Atlassian Community Events, forkortet ACE.

Grunden hertil skal findes i en målsætning hos Atlassian om at ensrette kundevendte relationer, både fra Atlassian men også kunderne imellem. Atlassian Community har længe eksisteret som en slags online-forum for brugere, og events tages nu også under denne paraply.

Formen og målet er stadigvæk det samme som før, nemlig at brugere af Atlassians produkter kan mødes i mindre grupper og sparre med udgangspunkt i deres personlige erfaring. Derfor støtter Atlassian også stadigvæk op omkring grupperne med både Swag (merchandise) og en online platform hvor alle møder og events kan organiseres.

Hos Translucent ønsker vi også fortsat at støtte op om disse tiltag. Som Atlassian Partner i mere end 15 år siger vores erfaring os, at der er stor værdi i at deltage i brugergrupper; muligheden for videndeling og netværk kan understøtte virksomhedens succes med brugen af de forskellige værktøjer. Derfor er vi lokal sponsor og medarrangør i ACE Aarhus.

Kunne du tænke dig at deltage, så tilmeld dig gruppen og så får du direkte besked pr. mail om næste møde. Det er selvfølgelig gratis :-)

Kontakt os