Resultater for "CV"

Translucent er Axis TIP-partner

Skrevet 24. Jan, 2023 i Software Development, Produkter, AI, ML, CV, af Thomas Peter Berntsen

Translucent er blevet Technical Integration Partner (TIP) med Axis, som er én af verdens førende producenter af kamerasystemer til sikring, overvågning og automation.

Axis-Translucent

Gennem vort arbejde med computer vision (CV), kunstig intelligens (AI) og maskinlæring (ML) til brug for bl.a. automatisk nummerpladegenkendelse (ANPR/ALPR/LPR) og pay-by-plate begyndte vi at arbejde med Axis’ produkter.

Vi erfarede hurtigt, at produkterne er yderst veldesignede såvel hardware- som softwaremæssigt og egner sig godt til løsninger med særlige krav til sikkerhed, holdbarhed og systemydelse.

Af denne grund deltager Translucent nu i Axis’ TIP-partnerprogram, som har til formål at etablere strategiske samarbejder mellem Axis og leverandører af højteknologiske løsninger, som benytter Axis’ kameraplatform.

Translucent tilbyder konsulentbistand relateret til projektering, integration og automation af Axis’ kamerasystemer samt udvikling af kameraspecifikke apps (ACAP-apps), som giver særlige muligheder for edge-baserede AI/ML-baserede workflows samt resilient for dataindsamling og automation af andre kritiske systemer igennem fx netværksudfald.


Læs mere om Axis: https://www.axis.com

[Læs mere]