Find kollegaer i Confluence, nemmere end nogensinde

Skrevet 3. Feb, 2015 i Atlassian, Confluence, af Jacob Saaby Nielsen

Den seneste version af RefinedWiki Original Theme gør det endnu nemmere at se hvem der arbejder på hvad, og hvem der er ansvarlig for det forskellige indhold i Confluence. Det er nemmere og hurtigere at finde den rette person at tale med, i din organisation.

Det skal være slut med at undre dig over hvem du skal kontakte

Tilføj brugere til kategorier og underkategorier

Nu kan du tilføje brugere og brugergrupper til kategorier og underkategorier, så du nemt kan se hvem der er på et team, samt finde ud af hvem der er ansvarlig for et bestemt stykke indhold. Hvis du for eksempel har en marketing kategori, skal du blot klikke på den for at se hvem der er ansvarlig for indholdet, og hvad vedkommendes rolle er.

Hver bruger kan tildeles en rolle. Navnet på rollen kan du selv bestemme, så du kan skræddersy rollerne til din organisation. Når du tildeler roller bliver det nemmere at finde nogen, f.eks. hvis du vil kontakte nogen om løn.

Screenshot fra RefinedWiki Original Theme

Tilføj brugere til spaces

På samme måde som du tilføjer brugere til kategorier og underkategorier, kan du også tilføje brugere og grupper til spaces. Du kan bruge makroer til at præsentere det team som er ansvarlig for et produkt space. Det gør det rigtig nemt at finde ud af hvem der arbejder på hver enkelt projekt i din organisation. Måske har du brug for at tage kontakt til den teknisk ansvarlige for et produkt? Så skal du bare kigge i produkt spacet for at se hvem det er, samt en liste af de folk som er på det pågældende team. Når du tilføjer brugere til kategorier, underkategorier og spaces, betyder det at du aldrig vil sidde fast mens du undrer dig over “hvem skal jeg spørge?”, “hvem skrev dette indhold?” eller “hvem er projektleder på dette projekt?”.

Screenshot fra RefinedWiki Original Theme

Original Theme kører hurtigere end nogensinde

Original Theme 4.2 giver dig en meget bedre performance, så både kategorier og spaces loader hurtigere end nogensinde. Vi har også forbedret backend caching, såvel som Cache Management systemet. Alle disse forbedringer gør din arbejdsproces mere effektiv, og giver en bedre oplevelse for brugerne, især i større virksomheder.

Nu kan du også skræddersy dashboards til underkategorier

Med den seneste version er det muligt at skræddersy dashboards til hver underkategori. Nu kan hvert team få et dashboard, skræddersyet med Confluence makroer. Tilføj team kalendere, nyheder, aktivitetsstrømme og en masse anden information, og skræddersy hver underkategori til netop dine behov.

Prøv RefinedWiki Original Theme.

Original Theme er et add-on som er tilgængeligt via Atlassian Marketplace. Dette add-on giver brugere mulighed for at organisere indhold, deltage i design og branding, og lave blogs. Yderligere information og andre add-ons kan findes på https://marketplace.atlassian.com. Vil du gerne bygge dit eget add-on? Kig på https:/developer.atlassian.com for at se hvordan.

Kontakt os