Jira 5.2 er på trapperne...

Skrevet 12. Oct, 2012 i Atlassian, af Thomas Peter Berntsen

Atlassian Jira 5 var i sandhed en stor release for os kunder, og med version 5.1, som blev frigivet for nogen tid siden, samt med version 5.2 lige på trapperne, må man sige, at Atlassian for tiden ofte skiber nogle fede features ud af døren.

Hvor Jira 5.0 bør på et kæmpe løft på nærmest alle områder af applikationen, er de nye funktionaliteter i 5.1 og 5.2 lidt mere subtile, men særdeles relevante for såvel brugere som systemadministratorer.

Jira 5.1 bød bl.a. på inline editing (mulighed for at redigere felterne direkte i Issue View-visningen) samt på bemærkelsesværdige ydelsesmæssige forbedringer, som især gavner slutbrugernes brugsmæssige oplevelse af systemet.

Jira 5.2 kommer til at byde på bl.a. en Screen Designer, som letter arbejdet med tilrettelæggelse og redigering af skærmbilleder ganske betydeligt (hvilket varmer mangt en administrators hjerte).

Release Notes for Jira 5.1:

https://confluence.atlassian.com/display/Jira051/Jira+5.1+Release+Notes

Sneak Peek på Jira 5.2:

http://blogs.atlassian.com/2012/10/jira-5-2-sneak-peek-build-the-perfect-screen/

Translucent ApS er et IT-udviklings- og konsulenthus, samt en betroet dansk Atlassian Expert, som siden 2005 har ydet forretningsmæssig og teknisk konsulentbistand til Atlassian-kunder i Danmark og Nordeuropa.

Translucent, som blev stiftet i 2001, har kontorer i København og Aarhus og beskæftiger sig med systemudvikling indenfor forretningskritiske, serviceorienterede og mobile forretningssystemer til indenfor en bred palette af sektorer.

Kontakt os