Jira 6

Skrevet 22. May, 2013 i Atlassian, af Thomas Peter Berntsen

Moderne, hurtig, mobil og simpel

Jira 6 er blevet frigivet, og med releasen vil dit team kunne planlægge mere effektivt, kommunikere mere gnidningsfrit og løse issues hurtigere end nogensinde før.

Den opdaterede brugerflade er ren og simpel. Jira 6 har en fed ny detaljevisning (Issue Detail View), som gør det muligt at få vist detaljerne om issues direkte fra søgeresultatvisningen (Issue Navigator)

Den nye mobilfunktionalitet hjælper jer endvidere med at holde en bedre kontakt med hinanden en nogensinde før via smartphones og tablets.

Alt i alt en fed release!

Moderne: Smuk brugergrænseflade

Jira 6 introducerer en forbedret og moderne brugerflade, som følger de nye Atlassian Design Guidelines.

Den nye brugerflade ser ikke bare godt ud: Den hjælper dig også med at få gjort dit arbejde hurtigere.

Information er nu blevet nemmere at finde i Jira, og almindelige arbejdsgange i systemet er nu blevet mere intuitive at arbejde med.

Den nye brugerflade føles nu konsistent med andre Atlassian-produkter, således at brugerne føler sig lige godt hjemme i Jira som i Confluence, Bitbucket, Stash og i Atlassians øvrige produkter.

Hurtig: Optimeret måde at arbejde med issues på

I den forbedrede Issue Navigator kan du nu se issues på såvel listeform som i detaljevisning på samme skærmbillede, hvilket gør arbejdet med issues meget hurtigere.

Jira 6 gør op med mange af de ting, som tidligere har sløvet dig i dit arbejde med systemet igennem optimering af sideindlæsning, indlæsning af data samt ved at nedbringe antallet af kontekstskift.

Mobil: I kontakt uanset, hvor I måtte være

Nu kan du tilgå Jira alle steder fra! Med Jira 6 har et nyt mobilinterface set dagens lys, og det er udviklet til at give dig et fokuseret indblik i de issues og de informationer, som du har brug for på din vej.

Kommentér på issues og nævn andre for at bringe dem ind i samtalen.

Sidder du fast i et møde uden mulighed for at arbejde som planlagt? Så kan du hurtigt og nemt tildele et issue til en anden fra holdet. Altsammen direkte fra din smartphone!

Simpel: Kom hurtigt i gang

Med Jira 6 er det nemmere end nogensinde før at komme i gang med at bruge systemet.

Nu kan du indstille projekter med ganske få klik og downloade best practice workflows og projektindstillinger fra Atlassian Marketplace.

Kontakt os