Jira Work Management - nyt liv til dine issues!

Skrevet 16. Apr, 2021 i Atlassian, Jira, af Daniel Hostrup Eriksen

Jira Work Management logo

Jira er et stærkt værktøj til at understøtte agile processer og softwareudvikling, og som Atlassians bedst sælgende produkt er varianten Jira Software ekstremt bredt repræsenteret i mange danske og internationale virksomheder - ikke blot i udviklingssammenhænge, men også i et utal af andre kontekster på tværs af organisationen, såsom til generel opgave- og projektstyring.

Som navnet antyder, er Jira Software primært rettet mod softwareudviklingsteams, og med indbygget understøttelse for tætte integrationer til versionskontrolsystemer, byggeservere mv. er Jira Software en kraftfuld platform i netop denne kontekst. Imidlertid betyder det store fokus på softwareudvikling også, at teams i andre dele af forretningen har skullet leve med—og bevidst se bort fra—disse funktionaliteter for at få mest mulig gavn af Jira Software til andre formål.

Jira Software bygger grundlæggende på Jira Core, som er “motoren” i Jira-platformen, og Atlassian har nu udviklet en ny overbygning på Jira Core, der går under navnet Jira Work Management (JWM).

Vil du vide mere?
Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om, hvordan Jira kan hjælpe i jeres hverdag

JWM bringer mange nye, spændende ting til Jira og er målrettet teams i f.eks. HR, marketing, finans mv., som ikke nødvendigvis arbejder med kompleksiteten af digital produkt- og softwareudvikling, men som i stedet har brug for enkelthed, forudsigelighed og en mere “getting things done” (GTD)-agtig tilgang til arbejdet med deres opgaver, eksempelvis med features som følger:

  • Boardet er langt mere simpelt og giver et hurtigt overblik over, hvad vi er i gang med

  • Den nye, redigerbare listevisning lader os hurtigt gennemgå og opdatere opgaver

  • Kalenderen giver et temporalt billede af arbejdsmængden

  • Formularer lader os oprette opgaver på en mere simpel og intuitiv måde, som vi kender det fra Jira Service Management

Jira Work Management er lige nu i åben beta, og datoen for endelig udrulning er endnu ukendt. Der er mere læsning hos Atlassian, hvor man også kan skrive sig op til betaen - og hvis I gerne vil have en gennemgang allerede i dag, er I altid velkomne til at kontakte os (for vi begynder allerede nu at bruge det på visse af vores projekter)!

Kontakt os