Nyt fra Atlassian Team '23

Skrevet 25. Apr, 2023 i Atlassian, Jira Service Management, Confluence, AI, af Daniel Hostrup Eriksen

Team ‘23 løb af stablen sidste uge i Las Vegas, og det var sprængfyldt med spændende nyheder! Her er et par af dem, vi især fandt interessante:

Confluence whiteboards

Illustration af et online-whiteboards Man ser sjældent en Confluence-instans uden et tilkøbt diagrammeringsværktøj; Gliffy, draw.io etc. - men nu kommer Atlassians eget bud på moderne online-whiteboarding med virkelig tæt Jira-integration. Vi glæder os til at prøve det!

Jira Service Management

End BSM! Bad Service Management plager desværre alt for mange virksomheder, og det vil Atlassian lave om på! Der kommer endnu flere præ-definerede Templates, som gør det endnu nemmere at komme i gang, Portalen får endnu flere tilpasningsmuligheder, og hjælp-til-selvhjælp bliver boostet med “AI-powered self-service”!

Hvem sagde AI?

Illustration af et netværk af Atlassians produkter, personer og andre værktøjer Der er ingen tvivl om, at AI har fyldt meget i landskabet den seneste tid, og Atlassian har ikke sovet i timen. Der er ingen tvivl om, at den største nyhed ved Team ‘23 var Atlassian Intelligence - “Your AI-powered virtual teammate”!

Det vi så mindede meget om, hvad vi kender fra ChatGPT og lignende, med den store forskel, at Atlassian Intelligence kender vores data i Jira, Confluence og resten af Atlassians produkter samt vores interaktion med andre værktøjer, og kan derfor give langt mere kvalificeret respons baseret på virkeligheden i netop vores virksomhed.

Se eksempler og læs flere nyheder fra Team ‘23 på Atlassians blog.

Er du nysgerrig på, hvad din virksomhed kan opnå med disse nyheder sammen med de allerede velfunderede funktionaliteter i Atlassians produkter? Kontakt os gerne for en uforpligtende snak!

Kontakt os