På lejr med Atlassian på AtlasCamp Europe 2012

Skrevet 17. Oct, 2012 i Atlassian, Livet ved Translucent, af Thomas Peter Berntsen

I marts var to af vores gode kolleger, Claus og Kristian, afsted på udviklingslejren AtlasCamp Europe, som blev afholdt i Wiesbaden i Tyskland, og det var (som det altid er tilfældet med Atlassian) en fagligt og socialt fed oplevelse (med en fornuftig mængde øl).

Translucent var tilsyneladende den eneste dansksprogede Atlassian Expert, som var repræsenteret på AtlasCamp, så der måtte netværkes lystigt på engelsk og gebrokkent tysk. :-)

Atlassians AtlasCamp plejer normalt kun at blive afholdt i Half Moon Bay i Californien én gang i året, men dette år besluttede man sig for også at afholde en lejr i Europa - og det blev en stor succes. I løbet af lejren blev der videndelt godt og grundigt imellem de mange udviklere, og man fik fingrene i såvel de nye snitflader i applikationerne som i Atlassians nyligt lancerede Marketplace.

Vel vendt hjem fra AtlasCamp har vi omsat oplevelsen til operationel viden, som vi sidenhen har anvendt i udviklingen af tilpasninger, plugins og integrationer til Atlassians produkter (bl.a. Jira, Confluence og GreenHopper) for vores kunder.

Kontakt os