Stabilt, skalérbart og sikkert?

Skrevet 20. Oct, 2013 i Ukategoriseret, af Thomas Peter Berntsen

Næsten ethvert IT-system kan trænge til lidt mere kærlighed. :-)

Dette især, hvis systemet - af ren og skær succes - er vokset ud af en server i et hjørne af kontoret og nu er blevet et forretningsmæssigt kritisk system, som organisationen måske ikke helt er gearet til at drifte.

På trods af, at Atlassians værktøjer er særdeles stabile og skalérbare (især med lidt tuning), er det omkringliggende IT-miljø måske ikke ligefrem skalérbart, og hvis der tilmed opstår performanceproblemer med lav båndbredde i disk-I/O-laget - eller måske på CPU- og RAM-siden - kan det være endog meget kompliceret at fejlsøge på… Især i virtualiserede miljøer…

Vores kompetencer

Translucent har siden 2005 opbygget en kompetent stab af medarbejdere, som er meget rutinerede i at udføre struktureret fejlsøgning på problemer med performance og stabilitet, og vi fungerer af denne årsag som 2nd og 3rd level support på mange af landets største Atlassian-instanser.

Nye ydelser

Vi har derfor udviklet nogle let-tilgængelige og timeboxede serviceydelser til faste priser indenfor feltet, som adresserer de behov, som de fleste af vores større og mindre kunder har for screening af deres Atlassian-applikationers stabilitet, skalérbarhed og sikkerhed, og som bygger på en kombination af best-practices og vores egen, dybe erfaring indenfor feltet.

Læs mere nedenfor om de enkelte ydelser og kontakt os for mere information om muligheder og priser:

Technical Sanity Audit

sanity-audit

Med et Technical Sanity Audit giver vi jeres Atlassian-miljø en gennemgang med tættekammen. Vi undersøger, hvorvidt der er åbentlyse eller skjulte fejl eller mangler i installationen og den teknisk konfiguration heraf, fejl i integriteten af data i databasen, truende fejl i logfiler, tilstrækkelig overvågning samt, hvorvidt der er dækkende backupregimer og genetableringsplaner - og mere til.

Technical Scalability Audit

scalabilty-audit

Med et Technical Scalability Audit sætter vi jeres Atlassian-miljø på en hård prøve. Vi presser det til det yderste og undersøger ydelse og stabilitet. Vi identificerer undervejs, hvor flaskehalsene er, ligesom vi fremsætter anbefalinger til, hvordan det kan indstilles og tunes til at yde endnu bedre for jer.

Technical Security Audit

security-audit

Med et Technical Security Audit foretager vi en gennemgribende sikkerhedsanalyse af jeres Atlassian-miljø. Vi sårbarhedsscanner jeres miljø i dybden, analyserer driftsituationen omkring miljøet samt foretager en risikovurdering af forskellige katastrofescenariers konsekvenser for jeres miljø og de forretningsprocesser, der baserer sig herpå.

Kontakt os