Translucent udgiver plugins på Atlassian Marketplace

Skrevet 14. Sep, 2013 i Atlassian, Livet ved Translucent, af Thomas Peter Berntsen

Efteråret har meldt sin ankomst til landet, og vi nyder sensommerens sidste solskinstimer, er vi i gang med at kode derudad på ikke mindre end tre plugins til Atlassian Marketplace; to plugins til Atlassian Confluence og ét til Atlassian Jira.

Vi forventer at kunne offentliggøre vores plugins indenfor de næste 2-4 uger, og vi tror, at I er flere, som vil finde dem interessante. :-)

Uden at løfte sløret for meget (vi kan godt lide overraskelser), kan vi godt sige, at det drejer sig både om sikkerhed, søgbarhed og bedre brugsoplevelser i bestemte brugsscenarier.

At udgive et plugin på Atlassian Marketplace er en spændende proces, og den er noget anderledes, end da vi for en håndfuld år siden udgav vort seneste offentligt tilgængelige plugin.

I mellemtiden har vi udviklet en helt masse plugins, integreret på kryds og tværs af systemer og tilpasset en masse funktionalitet for vores kunder, men nu mener vi, at tiden også er inde til at realisere nogle af vores egne produktideer.

Vi glæder os til at skrive og fortælle mere om vores kommende plugins, og hvis du vil følge med i udviklingsprocessen, så tjek løbende bloggen og følg os på Twitter.

Kontakt os