Translucent er til Projektværktøjsdagen!

Skrevet 15. Nov, 2013 i Events, Livet ved Translucent, af Line Vittrup

En hel dag dedikeret til projektledere

projektværktøjsdagen-2012-stamd

Inden længe byder Ingeniøren og projekt:netværket velkommen til en hel dag med fokus udelukkende på projektledere. Der bliver stillet skarpt på de udfordringer, som de sidder med i det daglige samt hvilke værktøjer, der kan gøre deres arbejde lettere (og sjovere!).

Og vi er selvfølgelig med - igen. Sidste år var vi repræsenteret i standområdet, og havde en helt fantastisk dag, hvor vi fik talt med en masse gode folk. Der blev videndelt til den helt store guldmedalje, og det vil vi selvfølgelig gerne være med til igen i år.

Hvis du endnu ikke har hørt om projekt:værktøjsdagen, så hop over på deres website og skynd dig at tilmelde dig. Sidste år var der 300 projektledere og chefer samlet på én dag, og det betød også totalt udsolgt.

Konferencen finder sted d. 21. november på Hotel Radisson Blu Falconer. Translucent er som sagt også repræsenteret i standområdet (se standplanen her), og du finder os ved trappen på 1. sal.

Vi præsenterer nyt plugin til Confluence

Kom forbi til en snak om alle de spændende produkter indenfor projektledelse og -udvikling, som Atlassian har at tilbyde. Vi vil også benytte lejligheden til at præsentere vores spritnye app til Confluence, som netop er blevet lanceret på Atlassian Marketplace. Vi skal nok fortælle meget mere om det i den kommende tid, men du finder den her (der er også mulighed for gratis at prøve den).

Ses vi?

projektværktøjsdagen-2012-networking

Kontakt os