Translucent og Atlassian sammen på GOTO-konferencen

Skrevet 10. Oct, 2012 i Atlassian, Livet ved Translucent, af Thomas Peter Berntsen

GOTO-konferencen i Aarhus er jo et sandt mekka for IT-folket i Danmark, og Translucents videnbegærlige IT-medarbejdere valfartede da også til konferencen, som blev afholdt tidligere på måneden.

Som en betroet Atlassian Expert stablede Translucent og Atlassian i fællesskab en yderst velbesøgt stand på benene, og under konferencen agerede Translucents medarbejdere på standen også til dels Translucent-medarbejdere og til dels Atlassian-medarbejdere - inkognito. :-)

Det var rigtig sjovt for os i Translucent at stable en stand på benene, og det er faktisk første gang, at vi på denne måde deltager som udstillere på en konference så stor som GOTO. GOTO-folkene sørgede for, at møbler etc. kom det rette sted hen, og så var der bare tilbage at pynte standen med alt det lækre merchandise.

Atlassian medbragte et større antal (adskillige hundrede) “Angry Nerds”-t-shirts, og de blev, for et godt ord, revet væk.

Allerede i løbet af morgenen på 2. dagen var vi så godt som løbet tør (til stor ærgrelse for de mange forbipasserende, der ønskede “Angry Nerds”-t-shirts til dem selv, deres venner og familie). Efter sigende skulle børn være helt vilde med Angry Nerds, og man må håbe, at det omsættes til interesse for IT. :-)

Imidlertid var det ikke de eneste t-shirts, som er værd at snakke om, for til vikingefesten mandag aften delte vi “Don’t drink and code”-t-shirts ud til de heldige få, der nåede at få fingrene i dem. Og onsdag gik hele crew’et rundt i Translucent-sponserede t-shirts, hvilket jo må siges at være rigtig cool.

Vores medarbejdere synes, at det var en rigtig fed konference, og vi vil som virksomhed helt sikkert gerne vende tilbage igen næste år sammen med Atlassian.

Translucent ApS er et IT-udviklings- og konsulenthus, samt en betroet dansk Atlassian Expert, som siden 2005 har ydet forretningsmæssig og teknisk konsulentbistand til Atlassian-kunder i Danmark og Nordeuropa.

Translucent, som blev stiftet i 2001, har kontorer i København og Aarhus og beskæftiger sig med systemudvikling indenfor forretningskritiske, serviceorienterede og mobile forretningssystemer til indenfor en bred palette af sektorer.

Kontakt os