Translucent på GOTO Aarhus

Skrevet 6. Oct, 2013 i Atlassian, Livet ved Translucent, af Thomas Peter Berntsen

Translucent mødte igen i år talstærkt frem på GOTO-konferencen i Aarhus for at repræsentere virksomheden, netværke med de øvrige deltagende samt, ikke mindst, at lade sig inspirere af de mange interessante foredragsholdere og de mange spændende temaer, som blev bragt op.

(Noget af) Translucent på arbejde

Daniel, Sune, Jonas (og Thomas B.) på standen

Vi havde en rigtig god og travl tid på GOTO, med lige dele arbejde og fornøjelse, og som Atlassian Expert var det smadder-interessant at tale med de mange besøgende på standen om deres behov for bedre værktøjsunderstøttelse (tooling) af projektstyring, videndeling og samarbejdsprocesser.

Rigtig mange anvender allerede ét eller flere af Atlassians produkter, men mange har lidt svært ved at finde ud af, hvordan de bruger værktøjerne bedst muligt til at understøtte deres forretningsprocesser med, og det er netop her, at vi i Translucent kan bidrage med ekspertviden og kyndig konsulentbistand på såvel forretningsmæssige som udviklingsmæssige og drifttekniske områder.

Imens det meste af firmaet havde travlt med arbejde og GOTO, gæstede en anden af vores gode kolleger Atlassian Summit, og vi må sige, at vi samlet har fået os en god dosis viden og networking.

Vi glæder os til at gå et spændende efterår i møde, hvor vi forventer at lancere flere nye produkter og tjenester - bl.a. indenfor wallboards, infoskærme og sikkerhedsløsninger - og vi håber, at I løbende vil læse med om det på vores blog og Twitter-feed.

Kontakt os