Tre nye forbedringer gør din Confluence Mobile endnu mere mobil

Skrevet 6. Sep, 2013 i Atlassian, af Thomas Peter Berntsen

Med Confluence Mobile har du adgang til alt dit indhold, dine beskeder og opgaver som du kender det fra Confluence. Det giver dig en unik mulighed for at være produktiv, lige meget hvor du er.

Og med de seneste tre forbedringer fra Atlassian, som er skitseret herunder, bliver det endnu lettere at skabe indhold og ikke mindst at være på forkant med dine opgaver – lige meget hvor du er.

1. Overvåg indhold, med det samme

Når du er på vej til og fra arbejde, giver Confluence Mobile dig mulighed for hurtigt at få et overblik over det seneste indhold. Og med den nye ”watch”-knap kan du nu holde ekstra godt øje med indhold, som du mener er vigtigt.

mobile-watch-button-310x600

2. Svar på kommentarer

Med Confluence Mobile har du mulighed for at kommentere på indhold, men indtil nu har det ikke været muligt at svare på andres kommentarer. Det kan du nu! Fremover bliver det altså lettere at holde styr på samtalerne, give feedback og give et ”like” til de gode svar.

reply-to-comments-311x600

3. Få overblikket, se kommentartråde

Og nu hvor det er muligt at svare på kommentarer på din mobil, ville det så ikke være rart også at kunne se dem i en samlet tråd? Med denne tredje forbedring til Confluence Mobile kan du nu se indlejrede kommentarer, og dermed få et bedre overblik over diskussionerne, og den kontekst det er skrevet i.

nested-comments-319x600

Prøv det allerede i dag!

Bruger du OnDemand?

Så er du allerede opdateret – log ind på Confluence på din mobil og oplev forbedringerne med det samme.

Bruger du Confluence Download?

Ovenstående forbedringer er en del af Confluence 5.2 og senere versioner. Hvis du er klar til en opdatering så tag et kig på deres ”release notes” og kom i gang i dag!

Aldrig brugt Confluence?

Ingen problem. Kom i gang med det samme med et 30-dages gratis prøveabonnement på Confluence OnDemand

Kontakt os