Trello: stadig gratis op til 10 brugere

Skrevet 11. Mar, 2024 i Atlassian, Trello, af Daniel Hostrup Eriksen

Ikke alle ved det, men det populære produkt Trello er, og har i mange år været, ejet af Atlassian. Det er nemt at gå til, og på få minutter kan man få et simpelt task-board, som kan understøtte samarbejde og kommunikation.

Ligesom med andre Atlassian-produkter findes der en gratis udgave af Trello, så alle nemt kan komme i gang. Herudover findes der betalte planer til mange forskellige behov, med avancerede features, som man ikke får adgang til på den gratis plan.

Det er denne gratis plan, som nu får nye betingelser: tidligere var der intet loft for, hvor mange brugere man kunne invitere til sit Trello-board, men for at matche Atlassians andre produkter indføres der nu et loft på 10 brugere.

Læs mere hos Atlassian her: https://www.atlassian.com/blog/trello/new-collaborator-limits

Hvad får vi ud af at skifte til en betalt plan?

Der er masser af gode grunde til at se mod de betalte udgaver af Trello; custom fields, øget sikkerhed, ubegrænset antal boards og meget mere! Se en sammenligning her: https://trello.com/pricing. Det kan være, at I i dag føler jer lidt begrænsede, f.eks. af muligheden for kun at have filer op til 10mb pr kort eller andre af de begrænsninger, som lægges på den gratis udgave?

Er jeres virksomhed ramt af dette nye loft? Kontakt os gerne i dag for en uforpligtende snak om jeres muligheder samt et tilbud på Trello-licenser efter behov.

Kontakt os