Vi er stadig tørre i ganen...

Skrevet 25. Nov, 2013 i Events, Livet ved Translucent, af Line Vittrup

Vi havde en helt fantastisk dag på projekt:værktøjsdagen i sidste uge - et arrangement, der var stablet på benene af Ingeniøren og Projektnetværket. Det var andet år vi var afsted, og vores positive indtryk fra første år, blev i den grad bekræftet igen i år.

Der var stor aktivitet på vores stand, hvor rigtig mange kom forbi for at høre mere om Atlassians produkter. Der var både nuværende brugere imellem men også en masse, der endnu ikke havde stiftet bekendtskab med værktøjerne. De fik selvfølgelig en demonstration af Atlassians produkter, og vi talte om hvordan de forskellige værktøjer kan være med til at understøtte deres processer og arbejdsgange.

Vi fik også en rigtig god snak med de nuværende brugere af Atlassians produkter, om de services som Translucent tilbyder i forhold til licensindkøb og -fornyelser, implementering samt udvikling og integrationer. Fra vores synspunkt var det super spændende at høre, hvordan værktøjerne bliver brugt ude i de virksomheder, som vi endnu ikke har stiftet bekendtskab med.

Vi må udvide næste år…

Vi kunne såmænd sagtens have fyldt otte stande op med Atlassians produkter, og en hel hal med de mange plugins, som der kan tilkøbes til produkterne. Der er ikke grænser for, hvad de her produkter kan være med til at understøtte. Det er måske også det, der kan være svært at forstå som ny bruger af Atlassian. Men det er heldigvis der, hvor vi har vores ekspertise. Vi er vist det man kan kalde omvandrende Atlassian kataloger. Vi hjælper dagligt virksomheder med at finde de værktøjer, der gør deres hverdag mere effektiv, og i sidste ende skaber værdi for deres forretning.

Du kan evt. læse mere om Atlassians produkter her, og bagefter smutte her forbi, for at læse mere om hvad deres værktøjer kan bruges til.

Alt i alt havde vi en kanon dag, med masser af spændende videndeling og sparring med de besøgende. Vi havde faktisk så travlt på standen, at vi ikke nåede at kaste os over den lækre frokostbuffet…(indsæt selv snøftelyde). Men vi blev til gengæld mæt på oplevelsen :-)

Var I også med, og havde I en ligeså inspirerende dag?

projektværktøjsdagen-2013-translucent

Kontakt os