Atlassian Cloud-migrering: Evaluering

Skrevet 25. Aug, 2023 i Atlassian, Cloud, Jira, Confluence, migrering, af Daniel Hostrup Eriksen

Velkommen til Translucent’s blog-serie om Atlassian Cloud-migreringer. Over fem posts fortæller vi om vores anbefalinger og best practices, baseret på mange års erfaring. Læs mere på vores hjemmeside, og følg med på SOME

Del 5 - Evaluering

Tillykke! Vi er nu kommet trygt over i Atlassian Cloud, og vores brugere kan arbejde videre som før og fryde sig over de mange nye features vi har til rådighed samt glæde sig til, at der løbende kommer mere til!

Vores arbejde er dog ikke overstået; som med ethvert andet projekt er dette et godt tidspunkt at stoppe kort op og se tilbage på processen:

  • Hvad gik godt?
  • Hvad gik ikke godt?
  • Var der noget vi overså?
  • Hvad kan vi lære af det?

Måske skal vi migrere flere Atlassian-produkter senere, og kan tage disse læringer med os, og de vil uanset være værdifulde fremover for vores team og andre opgaver vi måtte tage på os. En Cloud-migrering er en kompliceret proces, og kan lære os meget om os selv og måden vi samarbejder på!

Translucent er jeres partner hele vejen gennem rejsen til Atlassian Cloud - både før, under og efter - eller i dele af processen, efter jeres ønske. Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om jeres muligheder!

Når vi “åbner portene” og lukker alle brugere ind, vil der med sikkerhed også komme feedback, som vi ikke fik under vores tests. Vi anbefaler generelt at afsætte god tid til Hypercare i tiden efter migreringen, så vi kan tage hånd om disse.

Slutteligt skulle vores tilbageblik gerne munde ud i en plan for den umiddelbare tid efter migreringen. Oftest vil vi være kommet godt over med en 1:1 repræsentation af vores data og konfiguration som den var før, men hvad med alle de nye muligheder vi får med Atlassian Cloud? Jira Roadmaps, Security for Jira, Confluence Whiteboards og mange andre?

Måske vi skulle begynde at overveje Jira Product Discovery, Atlas eller andre af de nye produkter fra Point A? Mulighederne er mange, og der er flere på vej på det officielle roadmap!

Planlægger i en migrering til Atlassian Cloud, eller er I nysgerrige på, om I udnytter platformen fuldt ud? Kontakt os gerne i dag for en uforpligtende snak!

Kontakt os