Resultater for "Atlassian"

Atlassian Point A - bredere samarbejde på tværs af virksomheden

Skrevet 6. May, 2021 i Atlassian, Jira, af Daniel Hostrup Eriksen

Atlassian Team ‘21 blev afholdt i den forgange uge og Translucent var selvfølgelig med. En af de helt store nyheder som vi ikke kan vente med at dele er Point A, et nyt initiativ som dækker over fem spændende nye produkter i Atlassian Cloud

[Læs mere]

Jira Work Management - nyt liv til dine issues!

Skrevet 16. Apr, 2021 i Atlassian, Jira, af Daniel Hostrup Eriksen

Jira Work Management logo

Jira er et stærkt værktøj til at understøtte agile processer og softwareudvikling, og som Atlassians bedst sælgende produkt er varianten Jira Software ekstremt bredt repræsenteret i mange danske og internationale virksomheder - ikke blot i udviklingssammenhænge, men også i et utal af andre kontekster på tværs af organisationen, såsom til generel opgave- og projektstyring.

[Læs mere]

Translucent Atlassian-fredagsbar

Skrevet 9. Mar, 2021 i Atlassian, Events, Livet ved Translucent, af Daniel Hostrup Eriksen

Translucent Atlassian-fredagsbar

Hos Translucent synes vi, at vi trænger til at se vores kunder og samarbejdspartnere i uformelle rammer, og vi inviterer derfor til et uforpligtende hangout/fredagsbar, hvor vi kan mødes som Atlassian-brugere og hyggesnakke om stort som småt. Networking, sludder, sladder, tips og tricks - det handler om god gammeldags dansk hygge!

[Læs mere]

Case Study: Redfin

Skrevet 10. Dec, 2020 i Atlassian, Atlassian Cloud, af Daniel Hostrup Eriksen

Redfin genopfinder ejendomsmæglerbranchen med Atlassian Cloud

Sådan omlagde USAs største mæglervirksomhed deres arbejdsgange, blev agile og migrerede til Atlassian Cloud, hvilket endte med at sænke omkostningerne, øge effektiviteten og frigive flere ressourcer til innovation.

[Læs mere]

Service Desk bliver til Service Management

Skrevet 13. Nov, 2020 i Atlassian, Jira Service Desk, Jira Service Management, af Daniel Hostrup Eriksen

Jira Service Management logo

En af de helt store udmeldinger fra Atlassian Team Tour 2020 var et navnskifte for Atlassians ITSM- og kundeservice-produkt, Jira Service Desk, til Jira Service Management. Navneskiftet signalerer en øget fokus på at imødekomme de ITSM-nære udfordringer og tilbyder mere agil tilgang til IT og samarbejde på tværs i organisationen.

[Læs mere]

Atlassian - Cloud first!

Skrevet 19. Oct, 2020 i Atlassian, Jira, Confluence, af Daniel Hostrup Eriksen

Journey to the cloud

Atlassian meddelte i slutningen af sidste uge, at der skrues drastisk op for Cloud-first strategien. Dette betyder en afvikling af Server-produkter (Data Center undtaget) med start i februar 2021 og endelig afslutning i februar 2024. Det har længe været et klart budskab fra Atlassian, at Cloud har den primære fokus, og nu sættes der altså streg under dette.

[Læs mere]

Prisstigninger for Atlassian Cloud

Skrevet 2. Sep, 2020 i Atlassian, Jira, Confluence, af Daniel Hostrup Eriksen

Image celebrating Jira 8.0

Som en del af den fortsatte investering i Cloud-infrastruktur og produktudvikling har man hos Atlassian vurderet, at det er på tide med en justering af priserne for Cloud-abonnementerne.

[Læs mere]

AUG bliver til ACE

Skrevet 25. Nov, 2019 i Atlassian, Events, af Morten Maintz Andersen

Atlassian User Groups (AUG) har gennem en årrække været navnet på Atlassians officielle program for lokale brugergrupper med Atlassians værktøjer som omdrejningspunkt. Ved Atlassian Open i Wien offentliggjorde man at disse ville skfite navn til Atlassian Community Events, forkortet ACE.

[Læs mere]

Atlassian Open Wien

Skrevet 18. Sep, 2019 i Atlassian, Events, Produkter, af Daniel Hostrup Eriksen

Image celebrating Jira 8.0

10-12. september 2019 afholdt Atlassian det første af forhåbentlig mange “Open” arrangementer i Messe-Prater i Wien. Translucent var repræsenteret, og vi nød at mødes med kollegaer fra hele verden i uformelle rammer til videndeling, snak og netværk.

[Læs mere]

Prisstigninger for Atlassians produkter

Skrevet 13. Sep, 2019 i Atlassian, Produkter, af Daniel Hostrup Eriksen

De seneste år har efteråret været tid for prisstigninger fra Atlassian, og i år er ingen undtagelse. Pr 3/10-19 vil vi se stigninger på tværs af hele porteføljen, og især Server-platformen bliver hævet væsentligt. Dette sker med baggrund i den store udvikling der har været af produkterne de seneste år og den fortsatte indsats på at være en kompetent og fremadskuende markedsspiller.

[Læs mere]

Deltag i en række gratis webinarer

Skrevet 28. Mar, 2019 i Atlassian, Events, Webinar, Jira Service Desk, af Morten Maintz Andersen

Image celebrating Jira 8.0

Vi har gennem længere tid gået med tanken om at få delt noget af alt den viden, som vi har opbygget igennem de sidste 14 år som Atlassian Solution Partner. Tankerne er nu gjort til virkelighed og det er blevet til en række webinarer i den nærmeste fremtid.

[Læs mere]

Jira 8 er ude

Skrevet 28. Mar, 2019 i Atlassian, Jira, af Daniel Hostrup Eriksen

Image celebrating Jira 8.0

Atlassian frigav i februar version 8 af Jira og har siden tilføjet to minor patch-versioner. Hos Translucent har vi fulgt udviklingen med stor interesse, og vi mener, at Jira 8 tilbyder tilpas mange nye og længe efterspurgte funktionaliteterne til at vi kan anbefale vores kunder en opgradering til 8.0.2.

[Læs mere]

Confluence Security Advisory

Skrevet 25. Mar, 2019 i Atlassian, Atlassian Security Advisory, Confluence, af Daniel Hostrup Eriksen

I sidste uge udsendte Atlassian Security Advisory for Confluence, med ratingen CRITICAL. Heri anførte Atlassian, at alle versioner, der ligger før de senest udsendte, er sårbare, og de anbefaler en opgradering til de i dag frigivne versioner hurtigst muligt.

[Læs mere]

Embedded CI med Atlassian Jira, Bitbucket, Bamboo & venner

Skrevet 28. Feb, 2018 i Atlassian, Continuous Integration, CI, Software Development, Bamboo, Bitbucket, Jira Software, Continuous Delivery, CD, Agile Testing, QA, af Thomas Peter Berntsen

Agile testing, automated testing og continuous integration er begreber, som i disse år høres meget indenfor den webrelaterede softwareproduktverden. Her bringer anvendelsen af begreberne værdi til forretningen bl.a. i form af færre fejl, større stabilitet i softwaren, bedre kommunikation imellem udviklerne og forretningen, der kan bidrage til at effektivisere og strømline udviklingsprocesserne.

Imidlertid kan udviklingsprocesser knyttet til udviklingen af indlejrede enheder, såkaldte embedded devices, også drage nytte af disse begreber, omend udfoldelsen af dem sker lidt anderledes grundet andre forudsætninger og begrænsninger i køretidsmiljøerne.

[Læs mere]

New Jira Cloud UI/UX

Skrevet 9. Feb, 2018 i Atlassian, af Kyrylo Skuibida

No doubts, our world moves quickly and its speed continues to increase dramatically. This global trend literally forces companies to be on the crest of a wave and deploy new product features and product versions constantly. New technologies pop up faster than toadstools after rain and change the way we think about pretty much everything. In such a volatile business climate, the only safe assumption is that application you worked this year won’t be the same next year.

[Læs mere]

Atlassian Hangout #1 (Aarhus)

Skrevet 8. Nov, 2017 i Atlassian, Events, Livet ved Translucent, af Thomas Peter Berntsen

Atlassians værktøjer breder sig som en steppebrand, og vi er mange, der gerne vil mødes i uformelle rammer og snakke om brugen af værktøjerne.

Translucent inviterer derfor til et uformelt Atlassian Hangout i Navitas-bygningen fredag d. 24/11 kl. 14-16, hvor du kan stoppe forbi og netværke med andre Atlassian-brugere og få lidt ny viden om, hvad der rører sig i Atlassian-land. Det er jo fredag eftermiddag, så vi byder på kaffe, kage, masser af networking samt fyraftensøl/-vand. :-)

Vi vil på dagen give en lynpræsentation af noget af dét, som vi ved er sværest at opnå et levende overblik over: En end-to-end-understøttelse af en softwareproduktlivscyklus, helt fra mødet med forretningen i Confluence, over projektstyring og bug tracking i Jira, via continuous delivery og DevOps med Bitbucket og Bamboo og til service desk med Jira Service Desk. Pyha, en tour de force. :-D

Alle er dog bedst tjent med, at du også fortæller din historie. Har du en case, en idé, eller andet på hjerte, som du ønsker at dele med deltagerne, så benyt lejligheden endelig lejligheden til at præsentere.

Vi regner med, at agendaen vil være som følger:

  • 14:00-14:15: Ankomst
  • 14:15-14:45: SDLM med Atlassian-platformen
  • 14:45-15:00: Pause og networking
  • 15:00-15:30: Din præsentation
  • 15:30-16:00: Networking og hygge (måske varer det ved lidt længere)

Tilmeld dig på Eventbrite allerede i dag, da der er et begrænset antal pladser.

Vi glæder os meget til at se dig, og kontakt os endelig (fx via chatten her på websitet eller telefonisk), hvis du har nogen spørgsmål eller kommentarer.

[Læs mere]

On Business Value Creation with the Atlassian Platform

Skrevet 7. May, 2017 i Atlassian, Jira, Jira Software, Jira Service Desk, Jira Portfolio, Bamboo, Bitbucket, DevOps, Continuous Delivery, CD, af Thomas Peter Berntsen

In a world that’s getting more and more complex - and where software (and hardware) makes up more and more of the value chain of any offering, whether we’re talking services, products, scientific research, or even spiritual well-being - keeping your high-level strategy and operational realpolitik aligned, your employees happy, and your customers pleased with the value creation you’re making may seem like a somewhat illusory goal.

But we dare say that it is not, even if it may be a challenge.


Join us for our Atlassian Event on June 29th where we’ll showcase how complex business and human value creation can be combined, and read more on our background for doing so in this post.


[Læs mere]

Infinidex 2 is Released

Skrevet 3. Nov, 2016 i Atlassian, Infinidex, Add-ons, af Thomas Peter Berntsen

We’re proud to announce the availability of Infinidex 2.0 - the network file share search appliance for Atlassian Confluence!

Infinidex has been improved significantly, now offering tighter integration with Confluence and a better user experience when searching, discovering and opening content on network file shares from Confluence.

[Læs mere]

Translucent ApS er blevet Atlassian Authorized Training Partner

Skrevet 7. Jul, 2016 i Atlassian, Training, Kurser, af Jacob Saaby Nielsen

Vi er stolte af at kunne meddele, at Translucent ApS i starten af juni blev godkendt som Atlassian Authorized Training Partner.

Atlassian Authorized Training Partner badge

[Læs mere]

Containerization or: How I Learned to Stop Worrying and Love (the) Containers

Skrevet 17. Mar, 2016 i Docker, DevOps, Containerization, Atlassian, af Martin Aksel Jensen

Hi there, fellas!

Welcome to my first blog post about Docker, and the love affair I share with it. But, first a brief introduction to who I am, and what I do.

[Læs mere]

Sådan bruger I selfservice og chat til at forbedre jeres interne IT service

Skrevet 25. Feb, 2016 i Atlassian, ITSM, IT Service Management, af Jacob Saaby Nielsen

Hvordan skalerer I jeres IT service, uden at I nødvendigvis skal have flere hænder?

Hvordan skaber I en tilstand, hvor I bruger mindre tid på brandslukning, og mere tid på helt at kunne undgå situationer, som kræver brandslukning?

Hvordan gør I, når situationer, som kræver brandslukning, opstår?

[Læs mere]

Translucent har været til Atlassian Summit 15

Skrevet 16. Dec, 2015 i Atlassian, af Jacob Saaby Nielsen

Translucent har igen i år være til Atlassian Summit, som i år blev afholdt i San Francisco. Der deltog 2.600 mennesker fra hele verden.

Det blev til en uge pakket med gode nyheder og sessioner. Du kan se en koncentreret version af keynoten lige her.

[Læs mere]

IT panel: Hemmeligheden ved hurtig og agil IT service

Skrevet 28. May, 2015 i Atlassian, Jira, Jira Service Desk, HipChat, Events, af Jacob Saaby Nielsen

Det siges at med agilitet kommer årvågenhed. Når det kommer til IT support, betyder det at handle hurtigt, når det er nødvendigt. Et agilt IT team er fleksibelt. Det kan forudse og tilpasse sig skiftende situationer, og improvisere når det løber ind i forhindringer.

[Læs mere]

Confluence 101 - Skab indhold med sider

Skrevet 27. May, 2015 i Atlassian, Confluence, af Jacob Saaby Nielsen

I Confluence skaber du med sider. Tænk på sider som et New Age “dokument”. Hvis Word dokumenter var drejetelefoner, er Confluences sider smartphones. En smartphone kan stadig gøre det drejetelefonerne kunne, men kan samtidig så meget mere.

[Læs mere]

Translucent på projektværktøjs:­dagen 2015

Skrevet 6. May, 2015 i Atlassian, af Thomas Peter Berntsen

Translucent deltager for tredje gang på Ingeniørens projektværktøjs:dagen, denne gang i Aarhus.

[Læs mere]

FishEye/Crucible 3.7: Bedre branch reviews!

Skrevet 6. Feb, 2015 i Atlassian, af Jacob Bank

Atlassian har nu udgivet FishEye og Crucible i en version 3.7, hvor hovedfokus har været at forbedre og automatisere branch reviews. Denne version understøtter også de seneste versioner af Git og Mercurial, samt indeholder en skare af mindre forbedringer og fejlrettelser.

[Læs mere]

Atlassian annoncerer Jira Service Desk 2.2

Skrevet 4. Feb, 2015 i Atlassian, af Jacob Bank

Atlassian har annonceret deres nye version af Jira Service Desk, som nu findes i en version 2.2. Overskriften er: En endnu bedre personlig og kollaborativ oplevelse.

[Læs mere]

Find kollegaer i Confluence, nemmere end nogensinde

Skrevet 3. Feb, 2015 i Atlassian, Confluence, af Jacob Saaby Nielsen

Den seneste version af RefinedWiki Original Theme gør det endnu nemmere at se hvem der arbejder på hvad, og hvem der er ansvarlig for det forskellige indhold i Confluence. Det er nemmere og hurtigere at finde den rette person at tale med, i din organisation.

[Læs mere]

Bring Your Boss i januar!

Skrevet 17. Dec, 2014 i Atlassian, Events, af Thomas Peter Berntsen

Efter et veloverstået arrangement - Getting Git Right - omhandlende effektive udviklingsflows med Git og Atlassian-platformen, som vi afholdte sammen med Atlassian på Marriott i København for en måneds tid siden, har vi planlagt en række fede nye seminarer under titlen “Bring Your Boss”.

[Læs mere]

Getting Git Right

Skrevet 12. Nov, 2014 i Atlassian, Events, Livet ved Translucent, af Thomas Peter Berntsen

Sammen med Atlassian afholder Translucent tirsdag d. 25/11 fra 15:00-19:00 arrangementet “Getting Git Right” på Marriott Hotel på Kalvebod Brygge i København.

[Læs mere]

Gesture-controlled Jira Agile Wallboard

Skrevet 13. Jan, 2014 i Atlassian, Livet ved Translucent, Produkter, af Thomas Peter Berntsen

At Translucent we experiment a lot with design concepts for wallboards and information radiators which, among others, mash-up data from the Atlassian software products with key performance indicators (KPIs) from other corporate systems.

[Læs mere]

Gør en forskel sammen med Atlassian

Skrevet 27. Nov, 2013 i Atlassian, af Line Vittrup

Da vi selv er store fortalere for at støtte dem, der har allermest brug for det, vil vi gerne lige benytte bloggen her til at slå på tromme for et spritnyt initiativ fra Atlassian, der går under navnet MakeaDiff.org. Herunder finder du et blogindlæg, der er skrevet af Melissa Beaumont Lee fra Atlassian Foundation. Oversat af Translucent.

[Læs mere]

Confluence Knowledge Base Space

Skrevet 15. Oct, 2013 i Atlassian, af Line Vittrup

Følgende er et blogindlæg fra Atlassian, hvori de introducerer en af de nye features i den seneste opdatering af Confluence. Det er skrevet af Terence Caldwell, product marketing specialist ved Confluence. Oversat af Translucent ApS.

[Læs mere]

Jira Service Desk

Skrevet 10. Oct, 2013 i Atlassian, af Line Vittrup

Blogindlæg af Dan Chuparkoff, Product Marketing Lead på Jira, Atlassian. Blogindlægget er publiceret i forbindelse med Atlassian Summit. Oversat af Translucent.

[Læs mere]

Translucent på GOTO Aarhus

Skrevet 6. Oct, 2013 i Atlassian, Livet ved Translucent, af Thomas Peter Berntsen

Translucent mødte igen i år talstærkt frem på GOTO-konferencen i Aarhus for at repræsentere virksomheden, netværke med de øvrige deltagende samt, ikke mindst, at lade sig inspirere af de mange interessante foredragsholdere og de mange spændende temaer, som blev bragt op.

[Læs mere]

Translucent på Atlassian Summit 2013

Skrevet 2. Oct, 2013 i Atlassian, Livet ved Translucent, af Thomas Peter Berntsen

Igen i år er Translucent draget til Atlassians årlige topmøde i San Francisco, Atlassian Summit, og denne gang er der om noget endnu mere at berette om end sidste år.

[Læs mere]

Sådan arbejder Atlassian med projektledelse

Skrevet 29. Sep, 2013 i Atlassian, af Thomas Peter Berntsen

Blogindlæg af Melanie Carasso, Program Manager ved Atlassian. Oversat af Translucent ApS.

[Læs mere]

Translucent udgiver plugins på Atlassian Marketplace

Skrevet 14. Sep, 2013 i Atlassian, Livet ved Translucent, af Thomas Peter Berntsen

Efteråret har meldt sin ankomst til landet, og vi nyder sensommerens sidste solskinstimer, er vi i gang med at kode derudad på ikke mindre end tre plugins til Atlassian Marketplace; to plugins til Atlassian Confluence og ét til Atlassian Jira.

[Læs mere]

Tre nye forbedringer gør din Confluence Mobile endnu mere mobil

Skrevet 6. Sep, 2013 i Atlassian, af Thomas Peter Berntsen

Med Confluence Mobile har du adgang til alt dit indhold, dine beskeder og opgaver som du kender det fra Confluence. Det giver dig en unik mulighed for at være produktiv, lige meget hvor du er.

[Læs mere]

Atlassian 'å dansk!

Skrevet 30. May, 2013 i Atlassian, af Thomas Peter Berntsen

Som dansksproget bruger af Atlassians værktøjer har du nok bemærket, at de dansksprogede oversættelser er… Lettere mangelfulde til stort set ikke-eksisterende. :-)

[Læs mere]

Atlassian Experts Workshop i Amsterdam

Skrevet 23. May, 2013 i Atlassian, Livet ved Translucent, af Thomas Peter Berntsen

Translucent deltager fredag d. 23/5 2013 på Atlassian Experts Workshop i Amsterdam, hvor vi skal mødes og videndele med mange af de andre Atlassian Experts - samt naturligvis også med Atlassian selv.

[Læs mere]

Jira 6

Skrevet 22. May, 2013 i Atlassian, af Thomas Peter Berntsen

Moderne, hurtig, mobil og simpel

[Læs mere]

Confluence 5.1

Skrevet 11. May, 2013 i Atlassian, af Thomas Peter Berntsen

Best practices på den enkle måde

[Læs mere]

På lejr med Atlassian på AtlasCamp Europe 2012

Skrevet 17. Oct, 2012 i Atlassian, Livet ved Translucent, af Thomas Peter Berntsen

I marts var to af vores gode kolleger, Claus og Kristian, afsted på udviklingslejren AtlasCamp Europe, som blev afholdt i Wiesbaden i Tyskland, og det var (som det altid er tilfældet med Atlassian) en fagligt og socialt fed oplevelse (med en fornuftig mængde øl).

[Læs mere]

Jira 5.2 er på trapperne...

Skrevet 12. Oct, 2012 i Atlassian, af Thomas Peter Berntsen

Atlassian Jira 5 var i sandhed en stor release for os kunder, og med version 5.1, som blev frigivet for nogen tid siden, samt med version 5.2 lige på trapperne, må man sige, at Atlassian for tiden ofte skiber nogle fede features ud af døren.

[Læs mere]

Translucent og Atlassian sammen på GOTO-konferencen

Skrevet 10. Oct, 2012 i Atlassian, Livet ved Translucent, af Thomas Peter Berntsen

GOTO-konferencen i Aarhus er jo et sandt mekka for IT-folket i Danmark, og Translucents videnbegærlige IT-medarbejdere valfartede da også til konferencen, som blev afholdt tidligere på måneden.

[Læs mere]