Resultater for "Livet ved Translucent"

ACE Aarhus okt'22: Digitial og Agil transformation med Atlassians værktøjer

Skrevet 28. Oct, 2022 i Atlassian, Livet ved Translucent, Jira, Jira Software, Atlassian Cloud, ACE, af Thomas Peter Berntsen

Vi havde et godt møde, beværtet af Translucent i Incuba Pier Venue i Navitas-bygningen i Aarhus.

Daniel fra Translucent gav en præsentation om Digital/Agil transformation med Atlassians værktøjer (Jira Software, Jira Work Management, Confluence, Bitbucket m.fl.) samt en intro til et par nye produkter fra Atlassian, herunder Jira Product Discovery og Atlas.

Sessionen blev optaget, og I kan se videoen her:

Skulle I have lyst til at være med på det næste ACE-møde, kan I tilmelde jer på https://ace.atlassian.com/aarhus/ og modtage notits når de bliver frigivet.

[Læs mere]

Translucent Atlassian-fredagsbar

Skrevet 9. Mar, 2021 i Atlassian, Events, Livet ved Translucent, af Daniel Hostrup Eriksen

Translucent Atlassian-fredagsbar

Hos Translucent synes vi, at vi trænger til at se vores kunder og samarbejdspartnere i uformelle rammer, og vi inviterer derfor til et uforpligtende hangout/fredagsbar, hvor vi kan mødes som Atlassian-brugere og hyggesnakke om stort som småt. Networking, sludder, sladder, tips og tricks - det handler om god gammeldags dansk hygge!

[Læs mere]

Atlassian Hangout #1 (Aarhus)

Skrevet 8. Nov, 2017 i Atlassian, Events, Livet ved Translucent, af Thomas Peter Berntsen

Atlassians værktøjer breder sig som en steppebrand, og vi er mange, der gerne vil mødes i uformelle rammer og snakke om brugen af værktøjerne.

Translucent inviterer derfor til et uformelt Atlassian Hangout i Navitas-bygningen fredag d. 24/11 kl. 14-16, hvor du kan stoppe forbi og netværke med andre Atlassian-brugere og få lidt ny viden om, hvad der rører sig i Atlassian-land. Det er jo fredag eftermiddag, så vi byder på kaffe, kage, masser af networking samt fyraftensøl/-vand. :-)

Vi vil på dagen give en lynpræsentation af noget af dét, som vi ved er sværest at opnå et levende overblik over: En end-to-end-understøttelse af en softwareproduktlivscyklus, helt fra mødet med forretningen i Confluence, over projektstyring og bug tracking i Jira, via continuous delivery og DevOps med Bitbucket og Bamboo og til service desk med Jira Service Desk. Pyha, en tour de force. :-D

Alle er dog bedst tjent med, at du også fortæller din historie. Har du en case, en idé, eller andet på hjerte, som du ønsker at dele med deltagerne, så benyt lejligheden endelig lejligheden til at præsentere.

Vi regner med, at agendaen vil være som følger:

  • 14:00-14:15: Ankomst
  • 14:15-14:45: SDLM med Atlassian-platformen
  • 14:45-15:00: Pause og networking
  • 15:00-15:30: Din præsentation
  • 15:30-16:00: Networking og hygge (måske varer det ved lidt længere)

Tilmeld dig på Eventbrite allerede i dag, da der er et begrænset antal pladser.

Vi glæder os meget til at se dig, og kontakt os endelig (fx via chatten her på websitet eller telefonisk), hvis du har nogen spørgsmål eller kommentarer.

[Læs mere]

Translucent på Atlassian Expert Day

Skrevet 12. Jun, 2015 i Livet ved Translucent, af Thomas Peter Berntsen

Som betroet Platinum Solution Partner deltog Translucent atter i år på Atlassian Expert Day i Prag.

Atlassian Expert Day er Atlassians arrangement for Atlassian Experts, hvor en række strategiske emner præsenteres og diskuteres Atlassian og virksomhedens partnere imellem.

[Læs mere]

Translucent får CTO og udvikler markedspositionen

Skrevet 9. Jun, 2015 i Livet ved Translucent, af Thomas Peter Berntsen

Translucent er Danmarks ledende konsulenthus på understøttelse af virksomheders forretnings- og softwareudviklingsprocesser med innovative metoder og værktøjer fra Atlassian.

[Læs mere]

Getting Git Right

Skrevet 12. Nov, 2014 i Atlassian, Events, Livet ved Translucent, af Thomas Peter Berntsen

Sammen med Atlassian afholder Translucent tirsdag d. 25/11 fra 15:00-19:00 arrangementet “Getting Git Right” på Marriott Hotel på Kalvebod Brygge i København.

[Læs mere]

Translucent får advisory board

Skrevet 11. Sep, 2014 i Livet ved Translucent, af Thomas Peter Berntsen

Translucent er en virksomhed i rivende udvikling, og i denne forbindelse får Translucent nu et advisory board bestående af erfarne profiler fra erhvervslivet, som skal bistå ledelsen af virksomheden med sparring om strategiske og operationelle emner i virksomheden.

[Læs mere]

Gesture-controlled Jira Agile Wallboard

Skrevet 13. Jan, 2014 i Atlassian, Livet ved Translucent, Produkter, af Thomas Peter Berntsen

At Translucent we experiment a lot with design concepts for wallboards and information radiators which, among others, mash-up data from the Atlassian software products with key performance indicators (KPIs) from other corporate systems.

[Læs mere]

Vi er stadig tørre i ganen...

Skrevet 25. Nov, 2013 i Events, Livet ved Translucent, af Line Vittrup

Vi havde en helt fantastisk dag på projekt:værktøjsdagen i sidste uge - et arrangement, der var stablet på benene af Ingeniøren og Projektnetværket. Det var andet år vi var afsted, og vores positive indtryk fra første år, blev i den grad bekræftet igen i år.

[Læs mere]

Translucent er til Projektværktøjsdagen!

Skrevet 15. Nov, 2013 i Events, Livet ved Translucent, af Line Vittrup

En hel dag dedikeret til projektledere

[Læs mere]

Translucent på GOTO Aarhus

Skrevet 6. Oct, 2013 i Atlassian, Livet ved Translucent, af Thomas Peter Berntsen

Translucent mødte igen i år talstærkt frem på GOTO-konferencen i Aarhus for at repræsentere virksomheden, netværke med de øvrige deltagende samt, ikke mindst, at lade sig inspirere af de mange interessante foredragsholdere og de mange spændende temaer, som blev bragt op.

[Læs mere]

Translucent på Atlassian Summit 2013

Skrevet 2. Oct, 2013 i Atlassian, Livet ved Translucent, af Thomas Peter Berntsen

Igen i år er Translucent draget til Atlassians årlige topmøde i San Francisco, Atlassian Summit, og denne gang er der om noget endnu mere at berette om end sidste år.

[Læs mere]

Translucent udgiver plugins på Atlassian Marketplace

Skrevet 14. Sep, 2013 i Atlassian, Livet ved Translucent, af Thomas Peter Berntsen

Efteråret har meldt sin ankomst til landet, og vi nyder sensommerens sidste solskinstimer, er vi i gang med at kode derudad på ikke mindre end tre plugins til Atlassian Marketplace; to plugins til Atlassian Confluence og ét til Atlassian Jira.

[Læs mere]

Atlassian Experts Workshop i Amsterdam

Skrevet 23. May, 2013 i Atlassian, Livet ved Translucent, af Thomas Peter Berntsen

Translucent deltager fredag d. 23/5 2013 på Atlassian Experts Workshop i Amsterdam, hvor vi skal mødes og videndele med mange af de andre Atlassian Experts - samt naturligvis også med Atlassian selv.

[Læs mere]

På lejr med Atlassian på AtlasCamp Europe 2012

Skrevet 17. Oct, 2012 i Atlassian, Livet ved Translucent, af Thomas Peter Berntsen

I marts var to af vores gode kolleger, Claus og Kristian, afsted på udviklingslejren AtlasCamp Europe, som blev afholdt i Wiesbaden i Tyskland, og det var (som det altid er tilfældet med Atlassian) en fagligt og socialt fed oplevelse (med en fornuftig mængde øl).

[Læs mere]

Translucent og Atlassian sammen på GOTO-konferencen

Skrevet 10. Oct, 2012 i Atlassian, Livet ved Translucent, af Thomas Peter Berntsen

GOTO-konferencen i Aarhus er jo et sandt mekka for IT-folket i Danmark, og Translucents videnbegærlige IT-medarbejdere valfartede da også til konferencen, som blev afholdt tidligere på måneden.

[Læs mere]